fbpx

Naturligt farvel til tør hud

Reklame – produkterne er modtaget fra Jurenka Organic Body Care til test

Da jeg var yngre gik jeg ikke så meget op i skin care. Ansigtsrens, pleje, solcreme og fokus på god kvalitet var lidt en by i Rusland for mig. Men specielt efter jeg har rundet det skarpe hjørne er jeg som 50+ begyndt at gå meget mere op i hvordan jeg behandler min hud. Den skulle jo gerne holde sig nogenlunde pæn og fin ret mange år endnu. Visdommen har det jo med at indfinde sig i takt med at alderen stiger og bedre sent end aldrig 🙂

For mig er det også blevet vigtigt, at de produkter jeg bruger på min hud er naturlige og ikke fyldt med alt for mange kemikaler og e-numre. Jeg har nemlig både pollenallergi, astma and you name it. Deraf følger så en tør og lidt sensitiv hud, som gør, at min hud kræver masser af fugt for ikke at blive alt for tør.

Gabrielle laver lækre cremer i sin Jurenka serie bl.a. Face Cream Delicate og Jurenka Body Lotion Delicate
Gabrielle laver lækre cremer i sin Jurenka serie bl.a. Face Cream Delicate og Jurenka Body Lotion Delicate

Det er så her Jurenka Organic Body Care kommer ind i billedet. Gabrielle Schimko besluttede sig nemlig for at skabe en serie af sunde og naturlige hudprodukter efter hun selv var igennem et kræftforløb med kemo og stråler, der resulterede i sart og tør hud. Flot lige at have overskud til også at skabe sit eget hudplejemærke i forbindelse med et alvorligt sygdomsforløb!

Det var Gabrielles farmor, der introducerede hende til det økologiske og naturlige univers. Derfor er hudlejeserien naturligvis også opkaldt efter Gabrielles farmor: Jurenka. Du kan læse mere om Jurenkas historie her.

Naturligt farvel til tør hud

Efter at have brugt Jurenka Face Cream Delicate og Jurenka Body Lotion Delicate i ca 14 dage kan jeg mærke en klar forskel i min hud. Både det tørre og lidt trælse look og følelse er væk og i stedet føles min hud både blød og lækker. Det er virkelig ‘Bye bye dry skin og hello softness’.

Både ansigtscremen og bodylotionen er drøje i brug og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Det sidste er rart for en lettere utålmodig sjæl som mig. Med Jurenka får min hud den fugt den har brug for. Min hud føles også meget mere elastisk end før jeg begyndte at bruge Jurenka. Så med Jurenka har jeg sagt et naturligt farvel til tør hud.

Der laves Jurenka selfie på badeværelset
Der laves Jurenka selfie på badeværelset

Du kan i ørigt med fordel fordele din ansigtscreme med en jaderulle. Læs mere om hvordan en jaderulle kan bruges her.

Face Cream ‘Hydrate my skin’

Jurenkas facecream ‘Delicate’ er den første og stjernen i Gabrielles produktserie. Ansigtscremen er en utrolig fugtgivende creme, der er lavet af bl.a. kakao- og sheasmør, avocadoolie, hybenkerneolie og berry wax. Den indeholder også ekstrakt fra magnolia bark, som giver en beskyttende effekt.

Body Lotion neutral

Delicate body lotionen er som ansigtscremen meget velegnet til os, der har en sensitiv, sart og tør hud. Den indeholder bl.a. macadamiaolie, sheasmør, kokosolie og får også sin beskyttende effekt fra magnolia bark ekstrakten. Barken hjælper din hud med at modstå udefrakommende stressfaktorer og forstærker kollagen produktionen.

Ansigtscremen fås både i en lille krukke og i en flaske med pumpe og en praktisk ‘hætte’, så pumpen kan ‘låses’. Begge 50 ml. Body lotionen fåes i en 100 ml flaske med pumpe og ‘lukkehætte’. Ret smart når de skal med på tur og ikke skal grise hele toilettasken til!

Begge produkter indeholder i øvrigt også hyaluronsyre, som er det stof, der binder fugt i vores hud. Når vi bliver født har vi alle masser af hyaluronsyre i kroppen, men vi mister det stille og roligt med alderen. Så det er en slags anti-age booster til huden.

Både ansigtscreme og body lotion er lette at påføre og optages hurtigt i huden uden at efterlade huden fedtet. Og er naturligvis 100% naturlige og økologiske. What’s not to like 🙂

Du kan i øvrigt se alle Jurenkas produkter her. Der er i skrivende stund 20% at spare (5/4-20) og gratis levering, når du køber for mere end 650 kr.

Naturligt farvel til tør hud for Jurenka er selvforkælelse for min hud
Naturligt farvel til tør hud for Jurenka er selvforkælelse for min hud
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. Line
  07/04/2020 / 13:26

  Det må jeg tjekke ud! Min hud er blevet utrolig tør på det sidste så det jeg bruger nu slår ikke rigtig til ?

  • Louise
   Forfatter
   07/04/2020 / 14:44

   Hej Line

   Jeg har i hvert fald haft stor gavn af Jurenkas produkter og har tidligere haft meget tør hud på overarme og lægge. Og de er helt anderledes bløde nu????

   Så herfra de bedste anbefalinger til Jurenka; også fordi deres produkter er naturlige?

   God solskinstirsdag til dig☀️?

   Kh
   Louise

 2. 05/04/2020 / 16:33

  Bare vent til du bliver 60, så kræver det endnu mere blødgørende- og antirynkecremeindsmøring? Heldigt for os Livsmodne, så findes der rigtig mange produkter derude, det gælder blot om lige at hitte et der virker. Der er nemlig stor forskel på både cremer og aldrende hud. Men du har været heldig at finde et mærke der fungerer for dig.

  Kh fra Janet

  • Louise
   Forfatter
   05/04/2020 / 17:09

   Hej Janet

   Hvis jeg holder mig lige så godt som dig, så frygter jeg på ingen måde at ramme 60’erne?

   Og du har ganske ret, det er altid skønt, når vi finder nogle produkter, der virker godt på vores aldersbetingede ‘småskavanker’??

   Kh
   Louise