fbpx

April planer 2020

Kalenderen siger 1. april i dag – og det er ingen aprilsnar 🙂 Mine april planer er helt sikkert noget Corona ramte eftersom vores statsminister har valgt – i skrivende stund – at lukke det meste af landet ned til og med påske. Omvendt betyder Corona nedlukningen så til gengæld at jeg har tænkt lidt anderledes og kreativt i forhold til hvad jeg bruger min tid på. Så det kommer der helt sikkert også noget godt ud af tænker jeg!

Mine april planer

-jeg skal selvfølgelig fejre påske med ham den søde – alene her på havnekajen. Vi er ret go’e til at hygge os og jeg er ret sikker på, at der kommer både lam og påskeøl på bordet i løbet af påskedagene

April planer 2020
April planer 2020

-Mads og jeg skal drikke en virtuel fredagsøl med nogle af vores vennerne på fredag d. 3. april, når vi nu ikke må ses in real life

-jeg har planer om at fortsætte med at pudse min løbeform af. Tider og distancer er endnu ikke så pragende, men afsted kommer jeg da så’en ca hver anden dag

-jeg kommer nok heller ikke udenom at få ryddet lidt mere op i nogle flere skabe og skuffer

-hver morgen byder stadig på yoga på stue-gulvet. Og jeg snupper nok også et par online gratis yoga klasser, da de udbydes i stor stil på specielt Facebook

Barnets stilling - med yogablok som støtte
Barnets stilling – med yogablok som støtte

-jeg skal helt sikkert også drikke noget Lillet sammen med ham den søde. Måske endda på terrassen, hvis vejret arter sig

-fortsætte mine gendyrkning af grøntsager projekter. Læs mit tidligere indlæg ‘Sådan gendyrker du grøntsager‘, hvis du vil have nogle tips til at komme i gang

-den kommer til at stå på hjemmearbejdsplads et par uger endnu, men jeg savner mine søde kolleger

Både analog og digital

-min skønne klangdame Marianne har planer om at lave nogle små klang meditationer hver dag Facebook i gruppen ‘Klangyoga.dk fælles meditation‘ den næste tid. Jeg er fan, når vi nu ikke kan ses i virkeligheden

-jeg har tænkt mig at lave noget så analogt som at læse en bog og gætte masser af kryds og tværs

-jeg glæder mig til at kunne nørde lidt mere med min blog og følge forskellige webinarer og se nogle TED talks for at holde hjerne i gang

April planer 2020 byder på terrrasseklargøring
April planer 2020 byder på terrrasseklargøring

-og hvis vejret arter sig, så tror jeg terrassen får en tur. Vores terrasse er ca 6m2, men den kleine størrelse er omvendt proportionalt med vores glæde ved den! Det er nok et af de steder vi tilbringer mest tid – i hvert fald når vejret er til det 🙂

Hvordan ser dine april planer ud? Og er nogle af dine april planer også lidt Corona twistede lige som mine?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 05/04/2020 / 18:30

  April er en dejlig måned, foråret er som oftest på sit højeste og vejret er som regel til nogle gode gåture. Det kan vi heldigvis fortsat hvis vi ikke vælger de mest populære steder. Ellers er vi herhjemme bestemt at lægge puslespil igen. Selvom det er til os voksne så kan vi alle 4 samles om det, hvilke er vildt hyggeligt.
  /Annette

  • Louise
   Forfatter
   05/04/2020 / 18:52

   Årh hvor hyggeligt at I samler puslespil sammen?

   Jeg så faktisk godt på TV, at det var boomet helt vildt meget i disse dage. Men fedt når mobiltelefonerne bliver lagt væk og man hygger sig sammen.

   Her satser vi også på godt april vejr og masser af gå- og løbeture. God aften til dig??‍♀️

   Kh
   Louise

 2. Louise
  Forfatter
  01/04/2020 / 16:29

  Forstår godt du gerne vil bytte haven ud med Sydfrankrig? men lad os håbe vi snart går en bedre og Corona fri tid i møde inden alt for længe.

  Vi er heller ikke de store påskeharer her på havnekajen, men i år har vi aftalt at lave et par påskefrokoster. Så bryder vi hverdags trommerummen lidt???

  Tak for tippet med Melvin. Jeg har godt set at han har lavet noget træning. Men jeg må beklageligvis indrømme jeg er kommet fra at se det? men torsdag er jeg klar til Melvin time??‍♀️

  Hilsner fra
  Louise

 3. 01/04/2020 / 15:35

  Ja disse coronatider vender lidt op og ned på planerne. Jeg skulle have siddet i Frankrig, men sidder nu i min have i Danmark – med både sne og sol. Påsken holder vi normalt ikke, men det kunne være, at gemalen og jeg skulle invitere hinanden på en lille homemade påskefrokost, en af helligdagene, nu hvor alt alligevel er anderledes. Jeg har også kastet mig ud i diverse online kurser og webinars. Og så følger jeg Melvin Kakooza’ s fitness mod karantænedellerne på Instagram. Det er Mega hylende morsomt Sjovt. Tjek ham ud Louise??

  Kh fra Janet