fbpx

Er du en lyttehest?

Indlægget indeholder reklame for Chapter

Jeg er hoppet med på bølgen; ikke bølgen blå men på lytte bølgen. Jeg er nemlig blevet meget glad for at lytte til lydbøger. En lydbog giver mig nemlig mulighed for at lytte til bøger, når jeg ikke har mulighed for at læse en fysisk bog. Men hvad med dig? Er du en lyttehest?

Vi danskere lytter faktisk til podcasts og lydbøger som aldrig før. I 2010 udkom der omkring 2.000 lydbøger i Danmark om året. Sidste år blev det tal tredoblet og specielt her under covid-19 nedlukningen er vores forbrug af lydbøger og podcasts eksploderet. I alt har 14,7% af alle danskerne en eller anden form for abonnement på en streaming tjeneste.

Og det gode er jo også, at du kan lytte til lydbøger, når som helst og hvor som helst. Du kan bruge lydbøger enten når du er på farten eller når du er hjemme. Det kan være du har noget transport tid i en bil til og fra arbejde eller du lytter til din yndlingsforfatter, mens du stryger tøj.

Er du en lyttehest? Det er jeg
Er du en lyttehest? Det er jeg

Chapter abonnementer

En af de nye spillere på lydbogs banen er Chapter. Chapter er den danske bogbranchens egen lyd- og e-bogs app. Her får du udover tusindvis af bøger indenfor alle genre også inspiration fra forfatterne selv og anbefalinger fra Chapters redaktører, hvis du nu er i tvivl om hvad du skal læse i f.eks. din sommerferie.

Chapter har et uhørt smart abonnement kaldet Chapterflex. Her får du 12 timers lyttetid om måneden for 69 kr. og så kan du overføre dine uhørte timer til næste måned. Der er nemlig taget højde for, at vi som brugere ikke har det samme lytte behov hver måned. Rart smart ikk’?

Chapter har 4 former for medlemsskab: Chapter One, Chapter Flex, Chapter Two og Chapter Family. Du kan se oversigten her og uanset hvilket medlemskab du vælger, så er der ingen binding. Ønsker du at ændre dit medlemsskab, ja så kontakter du bare Chapters medlemsservice.

MEN inden du beslutter dig, så har jeg mulighed for at tilbyde dig et gratis medlemsskab af Chapter i 40 dage. Jeps FYRRE DAGE, hvis du vel at mærke bestiller via linket ‘Prøv Chapter gratis i 40 dage‘ (reklamelink*) her.

Og husk du ikke behøver at fortsætte efter de 40 dage. Du skal bare lige huske at afmelde dig pr. mail (chapter@chapter.dk) hos Chapter, inden din prøveperiode udløber.

Jeg er blevet en lyttehest

Personligt er jeg ret glad for at lytte til lydbøger og podcasts om aftenen inden jeg skal sove. Jeg lider ofte af tankemylder og har lidt svært ved at falde i søvn. Så jeg har fundet ud af, at det for mig virker beroligende at lytte til en lydbog, inden jeg skal sove. Lydbogen skal bare den ikke er alt for spændende!

Men når jeg lytter til en lydbog, så gør det, at jeg slipper mit tankemylder og slapper mere af. Og ja, så lige pludselig er jeg faldet i søvn. Vil du også i gang med at lytte til lydbøger, inden du skal sove, ja så bestiller du dit 40 dage lange medlemsskab af Chapter her (reklamelink*).

Og hvis du som jeg døjer med tankemylder inden du skal sove, så kan jeg også anbefale dig at prøve kranio sakral terapi. Hvad det går ud på, kan du læse mere om i mit indlæg ‘Driller din hjerne også dig i ny og næ?

Er du en lyttehest eller en ?

Jeg har i øvrigt også fulgt en lille ‘snak’ på Twitter om at finde et navn, der matcher ordet ‘læsehest’. Læsehest er jo det ord, som vi bruger om personer, der læser mange fysiske bøger. Nå, men udover ordet ‘lyttehest’, så var der bud som ‘Lyttelama’, ‘lytteloppe’, ‘podhead’. Indtil videre går jeg med ‘lyttehest’; måske du har et bedre bud?

Nå men jeg håber du har mod på at give dig selv en god lytte oplevelse og prøve Chapter af. Og husk når du bestiller Chapter via mit link her (reklamelink*), så får du både en 40 dages gratis prøveperiode (i stedet for 30 dage) og støtter mig og min blog lidt.

*Linket er det man kalder et affiliate link. Det betyder blot at linket indeholder en lille kode, som gør at Chapter kan se at du kommer ind på deres hjemmeside via min blog. Det bliver altså ikke dyrere for dig at købe et abonnement. Men når du køber at abonnement via mit link betyder det, at jeg tjener en lille skilling til min blog.

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 19/06/2021 / 17:37

  Uh, godt tip – tak🌈🙏🏻. Lydbøger kan man aldrig få nok af og timer dertil har jeg aldrig nok af heller 😁.

  • Louise
   Forfatter
   19/06/2021 / 20:28

   Jeg er også stor fan af lydbøger🎧 og synes personligt at det er ret smart at vi hos Chapter kan overføre uhørt lyttetid til næste måned med deres flexxabonnement👌🏻

   Håber alt er vel hos jer i det nordjyske😘

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.