fbpx

Varm uge, healing og havnehygge

Ja, jeg ved ikke hvordan du har det? Men jeg er sgu’ette skabt til 30 grader. Ved godt vi ikke skal beklage os (alt for meget) over det gode vejr. Men 30 grader er lige heiss nok for både Mads og jeg. Så vi har – må jeg med beklagelse indrømme – talt ned til et ordentlig tordenskrald her søndag. Og forhåbentlig nogle lidt mere behagelige temperaturer omkring de 22 grader. Vi er desværre heller ikke nogle supersovere, og da slet ikke i den her varme. Hvordan har du det egentlig med 30 grader plus?

Mads har været på AMU kurser fra mandag til torsdag og fredag er hans motionsdag med hans nye arbejde. Letbanebyggeriet er desværre blevet lidt forsinket gr. forskellige ting, så derfor er Mads og hans kolleger sendt på forskellige kurser.

Men 30 mand m/k i et lokale uden udluftning og dårlig akustik var en drøj omgang i en meget varm uge. Motionsdagen er lig med en masse øvelser og en 6 km gå tur. Fredagens gå tur var i 30 grader, så han var lidt brugt da han kom hjem fredag.

Healing

Fredag var jeg først ved kiropraktor med min lænd. Og derefter agerede jeg prøvekanin for min kraniosakral terapeut, Shila. Hun er i gang med at videreuddanne sig inden for healing og spiritualitet og havde som sagt brug for en prøvekanin. Jeg synes det er spændende at prøve nogle alternative behandlinger og tøvede derfor ikke med at sige ja.

Fredagens spirituelle healing workshop foregik på Lindvedgaard i det sydlige Odense. Det er et slags kontorfællesskab, hvor man kan leje sig ind og hvor Shila har sin kraniosakral klinik.

I healing anses sygdom og lidelser som en ubalance i dine energistrømme. Med sin healing forsøger behandleren at skabe balance i klientens energi. Behandleren tilfører ekstra energi til sin klient i de områder hvor klienten har ondt for at skabe balance, så kroppen kan helbrede sig selv. Healing kan anvendes ved både psykiske og fysiske symptomer som hovedpine, rygproblemer, depression, sorg og stress samt til personlig udvikling.

Jeg var prøvekanin på den spirituelle workshop Tag ånden i hånden i Orangeriet på Lindvedgaard
Jeg var prøvekanin på den spirituelle workshop Tag ånden i hånden i Orangeriet på Lindvedgaard

Spændende og lærerigt

Udover underviseren var der 4 behandlere med hver sin prøvekanin. Og alle 4 behandlere lavede healing på alle os 4 prøvekaniner. De 4 behandlere arbejder med healing på forskellig vis og var forskellige at være ’i hænderne på’.

Det var virkelig spændende, når behandlerne skulle fortælle hvad de ’så’ eller mærkede om du vil. ’Jeg ser en gammel krumrygget dame’, ’noget med pizza og ost’ eller ’du har en lille pige ved din venstre side’.

Og så var det op til os 4 prøvekaniner at sige ja eller nej til om de pågældende ting sagde os noget. Og nu har vi jo alle tavshedspligt, men jeg var overrasket over, hvor godt de egentlig kunne mærke os prøvekaniner. Og at mange af de ting som blev nævnt ift med healingen rent faktisk ramte plet.  

Jeg har i hvert fald fået mod på at prøve healing. Og jeg fik nogle budskaber med hjem om, at jeg skal holde fast i det skifte, som jeg så småt er begyndt at lave i mit liv og holde fast i at min mere kreative side og legebarnet skal mere i spil.

God service ja tak

Fredag aften havde vi aftalt at skulle mødes med 8 af vores gode venner. Oprindeligt havde vi aftalt at mødes på streetfood stedet Storms Pakhus, tæt på havnehoodet. Vi kunne kun booke bord indendørs og da temperaturen meldte 30 grader fredag, var Mads og jeg lige en tur forbi onsdag aften for at fornemme, hvor varmt det var at være inde i selve pakhuset. Og det var en sauna selvom med onsdagens knap så varme temperaturer.

Ikke et ondt ord om Storms Pakhus og vi elsker normalt at komme der. Men da vi var 10 personer turde vi ikke satse på at vi kunne finde et bord til 10 på en meget varm fredag.

Så vi tog en hurtig beslutning om, at vi skulle mødes et sted, hvor vi kunne sidde udendørs. Så lang historie kort, Mads og jeg var forbi den nyligt ankomne Chicago Burger på havnepladsen, ca 100 meter fra hvor vi bor. Og til vores overraskelse kunne vi godt reservere bord udenfor. Den plan var vennerne med på og så skulle afterdinner partiet foregå hjem til os.

Blue cheese menu med den eneste cola der duer
Blue cheese menu med den eneste cola der duer

Alt er godt da vi mødes på Chicago – indtil drengene skulle bestille kolde fadøl. Da Chicago Burger kun har holdt åbnet nogle ganske få dage var spiritusbevillingen lige knap trådt i kraft og de måtte derfor ikke sælge alkohol. Den havde vi så ikke lige set komme! Og vi måtte (fair nok) ikke selv medbringe øl og vin.

Der er altid en løsning

Men men men heldigvis er der nogle kommunale bord/bænk sæt på selve havnepladsen; 5-10 meter fra Chicago Burgers ude pladser, hvor vi godt måtte drikke alkohol.

Så vi aftalte med de 2 meget søde og meget serviceorienterede personaler på Chicago, at vi rykkede over til et af de offentlige borde. Så fik de frigivet 10 ude pladser og vi kunne så bestille vores Chicago burgere som takeaway og så drikke det øl og vin vi ville hente hjemme.

Mads og jeg smuttede nemlig lige de 100 meter hjem og hentede forsyninger med procenter, mens vennerne ’holdt’ bordet. Og da vi kom tilbage med alkoholen var Chicago personalet blevet enige med sig selv om, at de godt ville servere maden på tallerkner for os fremfor som takeaway.

Da vi mødtes med gode venner fredag oplevede vi super god service hos Chicago Burger på havnepladsen i Odense
Da vi mødtes med gode venner fredag oplevede vi super god service hos Chicago Burger på havnepladsen i Odense

Se det kalder jeg fandeme god service. Og er det derfor Chicago Burger på havnepladsen i Odense får lidt blog love. Ja det kan du tro det er! Og kommer vi gerne igen? Ja det gør vi da. Og ja vi har selv betalt for maden, så ingen skjult reklame her 😉

Vi havde i øvrigt en rigtig hyggelig aften med vennerne – og drengene fik alle de kolde øl, som de havde glædet sig til.

Lørdag sov vi længe og var ude at få købt et par gaver og så slappede vi ellers af og nød at følge kajak polo stævnet fra en skyggefuld første parket på vores altan. Og vi fik da også lige ryddet lidt op på altanen og sået lidt grøn peber. Har du en altan, så få nogle tips til hvordan du udnytter pladsen bedst muligt i mit indlæg ‘Sommerliv på altanen‘.

Ha’ en skøn søndag uanset om du er til 22 eller 30+ grader 😉

Første parket til kajak polo turneringen på Odense havn
Første parket til kajak polo turneringen på Odense havn
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.