fbpx

En nem og sund rejesalat

Står du lige og mangler en god ide til en nem og sund frokost? Så kan du måske få lidt inspiration her. En nem og sund rejesalat er blevet et hit her i havnekøkkenet. Vi eksperimenterer nemlig lidt i disse Corona dage, når vi altså ikke støtter lokale restauranter og grillbarer med take away.

En nem og sund rejesalat
En nem og sund rejesalat

Opskriften har jeg fundet på Jensens Madblog, der igen har fundet den på Valdemarsro (tal lige om bloggerlove her!) Og så har vi givet den vores eget havnekøkkentwist. Og du kan sagtens udskifte nogle af ingredienserne med nogle andre afhængig af hvad du har i dit køleskab.

Du skal bruge:

-200-300 gram kogte kartofler

-iceberg salat

-1 avocado

-1 rødløg

-1/2 agurk (I Valdemarro’s opskrift er agurken skiftet ud med grønne asparges)

Dressing:

-200 gram rejer

-1.5-2 dl cremefraiche

-1-2 spiseskefuld mayonnaise

-dild

-lidt citronsaft

-salt og peber

Anret ingredienserne på en tallerken
Anret ingredienserne på en tallerken
Bland cremefraiche, dild og rejer
Bland cremefraiche, dild og rejer

Sådan gør du:

Skær kartoflerne i mundrette bider, skær avocadoen i tynde skiver, skær agurken i tynde strimler og snit rødløget. Dryp evt avocadoen med lidt citronsaft, så det ikke bliver brunt.

Start med at anrette salaten på de 2 tallerkener og fordel herefter kartoffelstykkerne, avocadoskiverne, agurkestrimlerne og det snittede rødløg oven på begge tallerkner.

Bland dressingen inklusiv rejer og fordel dressingen i klatter på tallerknerne.

Nemt, sundt og mega lækkert!

Klar til servering
Klar til servering

Velbekomme!

Er du til græsk mad, så smut lige forbi en af mine andre opskrifter med græske bøffer, tomatsalat og ovnkartofler. Det smager også mums 🙂

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

6 Comments

 1. 25/05/2020 / 17:57

  Ser lækker ud. Den skal nok prøves en dag????

  • Louise
   Forfatter
   25/05/2020 / 18:54

   Den er super lækker og en god ting er at du bare kan variere ingredienserne efter hvad du har????????????????

   Kh
   Louise

 2. 18/05/2020 / 16:06

  Yum, rejesalat er bare altid godt ????????????.

  • Louise
   Forfatter
   18/05/2020 / 18:35

   Lige præcis???????? Og så let at lave at jeg ikke behøver assistance fra ham den søde????????????‍????

   God aften til skønne jer????

   Kh
   Louise

 3. Louise
  Forfatter
  17/05/2020 / 08:58

  Asparges er nu også lækkert og kan sagtens puttes i denne her rejesalat. Jeg plejer at følge opskriften første gang jeg laver en ny ret. Og så eksperimenterer jeg ofte lidt derefter????????‍????

  God søndag????????‍♀️

  Kh
  Louise

 4. 17/05/2020 / 06:17

  Den skal da testes. Kartofler er, for mig, en ny ide ifbm rejesalat. Jeg bruger gerne grønne asparges og stenbiderrogn i sæsonen, det er også mums – og så får dressingen en anelse sennep i stedet for citron, som jeg er mega allergisk over for. Jeg må i køkkenet – eller sende gemal m/opskrift derud.

  Kh fra Janet