fbpx

En mindful søndag

Min søndag har været en af de mere mindfulde og analoge en af slagsen. Jeg har nemlig både fået mediteret, gættet kryds og tværs og tegnet lidt. Alle ting, der giver mig lidt ro i hovedet og får mig til at slippe eventuelle tankemylder i kasketten.

Min søndag bød på kryds og tværs
Min søndag bød på kryds og tværs

Da jeg var yngre gættede jeg en del kryds og tværs. Så har jeg været fra kryds og tværs’eriet i en hel del år faktisk. Men de sidste 3-4 måneder har jeg genoptaget min gamle hobby. Det er et eller andet beroligende ved at gribe blyanten og finde en kryds og tværs frem.

Udfordringen er så, at der er en del standudtryk, romertal, russiske og tyske floder og lignende jeg ikke har liggende i baghovedet længere 😉 Men en god måde at genstarte sin kryds og tværs karriere er at finde nogle fra f.eks. ugeblade. Løsningen trykkes som regel i bladet ugen efter. Og så kan jeg lige smugkigge lidt og finde et par ord, som kan hjælpe mig videre. Og så får jeg stille og roligt bygget min vidensbase op igen 😉

En mindful coloring søndag

En anden måde at få få en mindful søndag på er at gå min yngste nevø og niece i bedene og finde farveblyanterne frem. Mindful coloring er -som jeg har skrevet om i et tidligere indlæg – en anden fantastisk måde for mig på at få skabt ro i hovedet på.

Jeg bruger det lidt on off og så længe felterne ikke er for små, så virker det fint for mig!

Mindful coloring
Mindful coloring

Sjovt hvordan mange af os, der efterhånden er  gang med at finde nye hobby’s, der kræver at vi koncentrerer os og fordyber os fremfor at være online hele tiden og drøne rundt på de sociale medier.

Jeg har i øvrigt også læst at det med at strikke og hækle er ret hot igen for tiden – lige som de gode gamle brætspil har fundet vej til diverse cafeer og sofaborde igen. Og måske jeg snart skal ud at investere i en hæklenål og noget garn 😉 Ja selv bingo på bedste forsamlingshusvis er blevet mainstream igen. Bare tjek aktivitetskalenderen i f.eks. Odeon Social og Storms Pakhus 😉

Og som du kan se af billederne inkluderer en mindful søndag selvfølgelig også kaffe!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.