Mindful coloring

Mindful coloring

Mindful coloring

En god måde at slå hjernen fra på for mig er at finde malebogen frem og så gå i gang med en omgang mindful coloring. I starten blev jeg faktisk lidt overrasket over hvor lang tid det tager at farvelægge en mindful tegning. Men det er jo i virkeligeheden nok det der er hemmeligheden ved mindful coloring; nemlig at det tager tid og at jeg lader tankerne flyde, mens jeg får farvelagt flotte mønstre. Og så falder både jeg og min hjerne til ro 🙂

Mindful coloring er endnu ikke helt blevet en fast del af min hverdag, men jeg arbejder helt klart på sagen. Jeg er blevet lidt bedre til at mærke, hvornår det kan være godt for mig at finde farveblyanterne frem. Nogle gange farver jeg kun i 11 minutter og andre gange er det måske en halv times tid eller mere.

Men jeg kan kun anbefale mindful coloring som en god kur mod tankemylder og en hektisk hverdag. Og så kan man jo også konkurrere med sin niece og nevø om hvem, der er bedst til at tegne indenfor stregerne eller noget  😉

Natura Colouring Book

Natura Colouring Book

Motivet herover er fra malebogen “Natura Colouring Book”, der er en fødselsdagsgave fra gode venner. Den kan bl.a. købes i en Arnold Busck boghandel og har i øvrigt en god størrelse, hvis den skal med på ferie.

Der er masser af muligheder for at få malebøger til os voksne med mange forskellige motiver. Min erfaring er dog, at felterne ikke skal være alt for små. Du kan også downloade gratis tegninger fra internettet ved at søge på “mindful coloring”.

Leg med din mindful tegning i en app

Og hvis man så vil lege lidt med sin mindful tegning, så kan man som jeg downloade app’en “layout”. Og så er det ellers give bare den gas med at sætte den samme tegning ind i et billede flere gange, rotere rundt dem rundt m.m. Det kan der komme meget sjov ud af. Om det så er mindful er så en anden sag 😉

Men her er min mindful ugle i hvert fald udsat for layout app’en.

Jeg har også hygget mig med et par billeder jeg tog på Byens Bro af solstriber ved solnedgang. Det kom der følgende sjov ud af:

 

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...