Pyntegræskar og rødlampepudsergræs

Er lige i gang med at efterårs-klargøre vores terrasse, så der også er lidt pænt at kigge på i de såkaldte mørke måneder. Jeg fandt nogle fine små pyntegræskar i Føtex den anden dag. Prisen var 30 kr. for 5 stk., så det var bare ned i kurven med dem.

Halloween nærmer sig jo, og jeg er hoppet lidt med på bølgen de sidste par år. Du kan i øvrigt læse mit indlæg om halloween fra sidste år her.

Græskar samlingen

Græskar samlingen

Jeg har endnu ikke givet mig i kast at skære ansigter i de store græskar. Her vinder komforten bare over kreativiteten må jeg ærligt indrømme. Jeg gider simpelthen ikke alt det der smatteri, så et græskarhoved i keramik er så meget mig 😉 Sammen med små pyntegræskar!

Det keramiske græskarhoved kan også genbruges år efter år og koster et stearinlys i ny og næ. Og det er altså meget hyggeligt med lidt lys på terrassen, når mørket falder på. Synes vi i hvert fald  her på havnekajen.

Nye planter

Fornylig investerede vi i en rødlampepudsergræs plante (på latin: Pennisetum-avera-Rubrum). Mystisk navn men en plante, der svejer ret flot i vinden, når det blæser. Overvejer lidt om jeg skal investere i endnu en. Så mon ikke der indenfor overskuelig fremtid kommer endnu en rødlampepudsergræs ude på vores terrasse!

Rødlampepudsergræs

Rødlampepudsergræs

 

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...