fbpx

En blød italiener

{reklame}

Jeg har modtaget 3 flasker Primitivo Solone Salento  fra vinfirmaet VIN MED MERE til anmeldelse. En blød italiener kan jeg afs

Så her kommer min allerførste vinanmeldelse ever! Og håber du er frisk på at læse med!

Jeg har allieret mig med han den søde herhjemme, da Mads næsten lige har været til vinsmagning og derfor har lidt fagligt input at byde ind med.

Med vin findes der jo heldigvis ingen facitliste; det afhænger af din smag, dit indtryk og dine sanser.

Primotivo Solone og min stranddapper Alma
Primitivo Solone og min stranddapper Alma

Selvom jeg ikke er vinekspert, så har jeg dog lært så meget, at de fleste vine har godt af at ilte lidt. Så flasken fik lov at stå uden prop i en god times tid førend vi gik ombord i den 🙂

En blød italiener i glasset

Primitivo Solone kommer fra Puglia området i Syditalien. Flasken er tung og mørk og jeg er vild med den udstansede kant på etiketten.

Alkoholprocenten er i den høje ende; hele 17%. Så jeg skal være ærlig at sige, at jeg tænkte “rigtig kraftig italiener” inden jeg fik vinen i glasset og smagt på den.

Men jeg synes faktisk  ikke, at hverken smagen eller eftersmagen er specielt sprittet. Tværtimod så føles vinen behagelig blød og rund. Ligesom med kød, der smelter på tungen.

Vinen har en flot dyb rubinrød farve og en duft af bær. Og så har den rigtig flotte gardiner skal jeg hilse fra ham den søde og sige! Hvilket jo nok hænger lidt sammen med den høje alkohol procent.

Primitivoen har en flot dyb rubinrød farve
Primitivoen har en flot dyb rubinrød farve

Vi fik vinen sammen med en kalve ribeye og her passede den rigtig fint til.

Personligt tror jeg, at vinen også vil egne sig godt til f.eks. lidt federe retter som andesteg og flæskesteg. Og den vil også være rigtig fin til en hyggeaften med ostebord.

En blød italiener
En blød italiener

Alt i alt en smækker lækker smagsoplevelse at stifte bekendtskab med Primitivo Solone. Og jeg har bestemt ikke drukket mit sidste glas Primitivo.

Prisen er omkring 175 kr. pr. flaske og det er lidt højere end det jeg normalt har betalt for en flaske vin. MEN denne her rødvin vil jeg faktisk godt kunne finde på at købe fremover. I hvert fald til lidt mere specielle lejligheder som en fødselsdag, en nytårsaften eller hvis der er noget andet der skal fejres.

En blød italiener i glasset, der klæ'r kalve ribeye'en
En blød italiener i glasset, der klæ’r kalve ribeye’en

Primitivo Solone er december måneds vin hos VIN MED MERE og du finder tilbuddet på deres hjemmeside her.

Du kan i øvrigt finde flere gode tilbud på rødvine via linket her.

Lidt fakta om Vin med mere:

VIN MED MERE startede som en webshop med online salg af vin i 2013. I dag er firmaet en af Danmarks største vinhandlere. De sælger gode vine fra stort set hele verdenen til fornuftige priser.

Der er direkte levering til din dør uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Gratis fragt, hvis du køber for mere end 499 kr.

I 2017 åbnede VIN MED MERE en fysisk vinbutik med en vinbar på Haderslevvej 7 i Kolding. Du kan læse mere om firmaet på deres hjemmeside.

Du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige SOME profiler på BloglovinInstagram, Pinterest og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 28/12/2018 / 09:50

  Både vin og mad ser prægtigt ud ?✌?!

  – A

  • Louise
   Forfatter
   28/12/2018 / 10:46

   Tak? Vinen er fremragende? så håber du på et tidspunkt får lejlighed til at smage den??
   Godt nytår til jer begge????
   Knuz
   Louise