fbpx

Januar planer

Modsat tidligere år har jeg besluttet mig for bare at tage hul på januar. Sådan helt plain and simple. Helt uden et ord til at guide mig eller masser af mere eller mindre realistiske nytårsfortsætter. Been there, done that and it was fun. Ikke at jeg har fortrudt de tidligere år med nytårsfortsætter og lignende. På ingen måde, for det var det jeg følte var det rigtige på det tidspunkt. Men i det nye år bli’r der ikke noget af, at nu skal 2019 være bedre end 2018.

Vi ta'r januar og i det hele taget 2019 som det kommer uden en masse nytårsfortsætter og mål
Vi ta’r januar og i det hele taget 2019 som det kommer uden en masse nytårsfortsætter og mål

“Vi har ikke indflydelse på hvordan vores 2019 bliver, men vi bestemmer selv hvordan vi vil la’ andre mennesker behandle os” – som Mads klogt konstaterede, da vi den anden aften sad og nød en Gin & Tonic og lagde juleriet bag os.

Så det handler bare om at få det bedste ud af 2019 – uanset hvad der dukker op.

Januar planer

Mine januar planer byder heldigvis på en masse skægge ting:

-1. januar starter for vores vedkommende ALTID med at vi – når vi er kommet hjem fra nytårsaften sammen med nogle af vores søde venner – sætter os med en kold øl eller G&T og så lytter vi til “Ain’t got no peace like in heaven” med Big Fat Snake 3, 4 eller 5 gange.

Og det bli’r der selvfølgelig ikke lavet om på, bare fordi yndlingbandet (forståeligt) har valgt ikke at turnere mere efter 28 år på landevejen. Jeg har faktisk gjort haft min lille nytårs tradition i rigtig mange år. Og Mads er heldigvis med på den.

Vi skal i øvrigt også lige have fundet et nyt live yndlings koncert band. Ikke nødvendigvis i januar, men bare på et tidspunkt i løbet af 2019.

-jeg skal lige have gang i det der løberi igen. Mit knæ har ikke artet sig, så jeg stoppede med at løbe i efteråret. Men nu…. På positiv siden tæller at jeg stort set hver eneste morgen får lavet mine yoga øvelser.

-nytårskoncert med Odense Symfoniorkester. “Den glade enke” så jeg satser på det er i den muntre ende af skalaen.

-i kategorien “det skal bare overståes” er der astma test hos lægen og 2 tandlægebesøg for at få lavet en krone 🙁

Så kan min bank rådgiver også konstatere, at jeg er i live i januar, he he!

Der tænkes mange gode tanker over en G&T her i huset
Der tænkes mange gode tanker over en G&T her i huset

Vil du have et lille kig på mine december planer kan du gøre det her.

Nye udfordringer og selvforkælelse

-nye udfordringer på jobbet, hvor jeg sammen med et par kolleger skal i gang med at planlægge og gennemføre et nyt projekt med samarbejde på tværs af flere afdelinger. Det er total mig, meget spændende og jeg glæder mig!

-Mads skal på skiferie med sin bror og jeg dykker under radaren en uges tid med masser af selvforkælelse!

-en lille smut-tur til Hamborg sammen med Mads’ forældre for at fejre både min svigerfars fødselsdag og nok også min 🙂

-fejre min fødselsdag i uge 2, så her skal Mads og jeg lige have fundet ud af hvordan det skal foregå. Men det kunne godt indeholde både noget lækkert mad og masser af shopping.

-brunch med en veninde som jeg ikke har set så meget i et par år. Mest fordi vi bare har haft travlt. Men nu er vi back in business og har mødtes et par gange siden oktober. Og hun flytter også snart til mit hood i O-town. Så alt er godt 🙂

-og sidst men ikke mindst skal jeg have gang i en af mine julegaver fra ham den søde. Min fine bullet journal herunder.

Min nye bullet journal
Min nye bullet journal

Det er i skrivende stund mine januar planer. Velkommen til januar og rigtig godt nytår fra herfra!

Du er velkommen til at skrive kommentater under min blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige SOME profiler på BloglovinInstagram, Pinterest og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.