fbpx

Event med Fynske Influencers

<Reklame/inviteret>

I går torsdag var jeg inviteret op på Cafe Mauritz på Skibhusvej. Og vi var knap 30 bloggere fra netværket Fynske Influencers, der var med til eventet.

Aftenens tema var “Burgere & Brand”. Cafe Mauritz stod for maden og vi startede aftenen med forskellige smagsprøver på Mauritz snacks. Senere fik vi også lov at smage nogle af deres lækre burgere.

Vi sad i selve restauranten og det gik fint selvom der også var andre gæster. Jeg havde godt selskab og sad til bords med 3 skønne medbloggere: Sophie fra Regnbuemor, Rikke fra Ladybugdenmark og Lene fra Bagvrk.

Mauritz snacks
Mauritz snacks

Vores 2 seje Fynske Influencer chicks Jeanette og Lisbeth havde valgt at aftenens tema var “Brand”. Så i løbet af aftenen skulle vi arbejde med hvordan man kunne lave et mediekit til vores respektive blogs.

Et mediekit er en slags dokument, der fortæller kort om mig og min blog, hvordan jeg arbejder, hvem mine følgere er og hvilke ydelser jeg tilbyder. En slags CV for mig og min blog. Og aftenens tema resulterede i gode snakke og overvejelser.

Personligt synes jeg det er virkelige skønt, at vi i FI regi udover hyggeligt samvær også får noget fagligt ud af at deltage. Og at vi kan sparre med hinanden, selvom vi jo på en eller anden måde også lidt er konkurrenter.

Og spændende at møde andre bloggere – netop fordi vi alders- og emnemæssigt er meget spredt.

Fakta om cafe Mauritz

Mauritz har en vision om at levere god mad til rimelig priser; både i deres 5 restauranter på Fyn og som take away.

Mauritz har fokus på kvalitet, lokale råvarer og bæredygtighed. Jeg er kommet on off på Maurtiz i en del år og min oplevelse er bestemt også, at de i dag har større fokus på kvaliteten i forhold til tidligere.

Menukortet byder på snacks, sandwiches og burgere med diverse tilbehør. Du kan læse mere om Cafe Mauritz her.

Her kan du se et par billeder fra vores Event med Fynske Influencers på Cafe Mauritz:

Mine bordmates: Lene, Rikke og Sophie
Mine bordmates: Lene, Rikke og Sophie
Smagsprøver på Mauritz burgere
Smagsprøver på Mauritz burgere
Lisbeth og Jeanette præsenterer aftenens brandopgave
Lisbeth og Jeanette præsenterer aftenens brandopgave

Tak til Jeanette, Lisbeth, mine bordmates og ikke mindst Cafe Mauritz for en rigtig hyggelig og inspirerende aften!

Du kan læse mere om min Instagram takeover hos Fynske Influencers her.

Du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige SOME profiler på BloglovinInstagram, Pinterest og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.