Egen avl, frikadeller og GoPro kamera

De sidste par dage har budt på egen avl, frikadeller og GoPro kamera. Som du måske så i mit Instagram feed den anden dag, så er jeg p.t. samboende med et stk. glad kartoffelavler. Mads og jeg har grønne fingre og elsker at gro ting på vores terrasser. Selvom vi samlet måske kun har 6-7 m2 terrasse, så er vores glæde ved dem omvendt proportional med vores terrasseareal! Hver eneste cm udnyttes til dyrkning af grøntsager, krydderurter og planteprojekter.

Mads som glad kartoffelavler
Mads som glad kartoffelavler

Og den anden dag blev der serveret hjemmedyrkede kartofler til fisken. En hurtig lille optælling viser at vi p.t. har gang i dyrkning af kartofler, tomater, blåbær, rød peber, et par citrontræer, gulerødder (det går ikke supergodt), løvstikke, porse samt diverse krydderurter.

Nu er det jo desværre ikke ikke i mængder, der gør at vi kan droppe turen til supermarkedet helt. Men glæden er stor, når der høstes fra terrassen kan jeg melde! Du kan læse mere om vores tidligere projekt køkkenhave på terrassen her.

Har du erfaringer ud i det at have en køkkenhave – enten på din terrasse eller i din have?

Frikadelle fabrikken

Tirsdag havde vi også gang i frikadellefabrikken. Vi laver gerne 60-70 frikadeller på en gang og så ryger de i fryseren. Og det fungerer supergodt som alternativ til at hente take away eller når yngste afkommet fra F town er på ferie hos deres moster og onkel.

Og sjovt nok husker vi altid at tage frikadeller fra den pose, hvor de løgfri frikadeller er i, når vi har besøg af Møller klanens yngste 😉 Gade vide hvor længe de unge mennesker hopper på den!

Gang i frikadellefabrikken
Gang i frikadellefabrikken

Det tager Mads og jeg en lille times tid at lave sådan en omgang frikadonsen. Og så har vi til et par måneder inden vi skal have gang i fabrikken igen. Jeg kan kun anbefale dig at lave en stor portion; svineriet i køkkenet er jo det samme om du laver 12 eller 60 frikadeller.

GoPro kamera

Mads har været på handlen i dag og har købt sig et billigt GoPro kamera. Vi har købt et HD United ACA2020 Action camera. Så kan han filme lidt dels når han kører motorcykel og dels når han sejler i sin gummibåd. Mads købte det på tilbud i Fakta. Så er det planen, at han starter ud med at lege med det og så ser vi om interessen holder inden vi opgraderer. Måske det ender ud med sjove videoindslag enten her, på Facebook eller Instagram. Det handler ret meget om at have et mindfuldt hygge-projekt.

Mads monterer sit nye GoPro kamera på sin motorcykel
Mads monterer sit nye GoPro kamera på sin motorcykel

Har du nogen erfaringer med at bruge GoPro kameraer?

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Træt af de ekstra corona kilo?

Er du lidt corona ramt?

Træt af de ekstra corona kilo?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til at komme i gang med en sundere livsstil og dermed 'udfordre' de ekstra corona kilo. 

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

2 Responses

 1. Louise siger:

  Hej Janet
  Ja jeg er også lidt spændt på at se entusiasmen omkring GoPro kameraet på den lange bane. Og netop derfor er vi startet med et billigt kamera📸

  Håber du nyder sommeren😎

  Kh
  Louise

 2. Janet siger:

  Vi har brugt GoPro på skiferier og MC-ture.
  Det er sjovt at optage – men vi får yderst sjældent set anstrengelserne, og ofte ender de med at blive slettet, fordi det fylder. Så, som med så meget andet, et det mega sjovt i starten…
  Misunder jer de grønne fingre, jeg har nemlig blot sorte negle. Og mht at fylde fryseren, så er det en super idé, jeg desværre aldrig får sat i værk🤣.

  Kh fra Janet