fbpx

Ugen der gik bød på

Ugen der gik bød på opsummerer  nogle af de ting, der har præget min og Mads’ snart forgangne uge. Vores uge 18 gik bl.a. med 

Ugen der gik bød på besøg ad Dannebrog
Ugen der gik bød på besøg ad Dannebrog

-fint besøg i Odense havn, idet kongeskibet Dannebrog lagde til kajs. Dronningen havde nemlig sagt ja  til at overvære gallashowet, der markerede den officielle åbning af det nye musik, teater og konferencehus Odeon d. 5. maj.

Blandt de folk, der ventede 45 minutter på at se dronningen gå på borde var Hector; en frisk knægt på vel omkring 6 år. Da han fik øje på en af politimændene blev der hilst “Hej Sigurds far”. Og så lød det kækt fra Hector: “Har du en skyder?” Det havde Sigurds far og vi fik også lov at se den 😉 Det må være en af de sjovere politimæssige opgaver at gå vagt på havnekajen sådan en fredag aften.
-masser af blæsevejr, der bestemt gjorde det meget let at udskyde beslutningen om, at nu skal jeg altså i gang med det løberi på lidt mere regular basis igen
-vi fik plukket masser af porse rakler, så nu er snapse produktionen 2017 sat i gang ?
-70 års fødselsdag i det nordjyske  – og ja det kan godt lade sig gøre at køre ud og hjem samme dag, men det er hårdt
Bananpandekager
Bananpandekager
-at vi er gået all in på bananpandekager – og Mads er god til at bage dem!
-en forholdvis rolig uge på jobbet – og det er ved at være et stykke tid siden
Ugen der gik bød på champagnen på en tirsdag
Ugen der gik bød på champagnen på en tirsdag

-man kan godt drikke champagne på en tirsdag – specielt når det er for at fejre at ham den dejlige havde sidste arbejdsdag. Nu skal han lige puste ud en periode og få ladet sine batterier op

-vores årlige faste tradition med at sætte lys i vinduet d. 4. maj om aftenen for at mindes Danmarks befrielse i 1945. Normalt er vi også nede for at deltage i mindehøjtideligheden i Ansgar Anlæg, men det rakte energien desværre ikke til i år.
Weekenden der gik bød på
-jeg indledte weekenden med halvanden times yoga nidra hos Nordisk Yoga. Det er en yderst afslappende måde at starte weekenden på – aaahhh!
– søndagens aftensmad er burgere fra Cafe Mauritz på Skibshusvej
 
Vi slutter med lidt billeder fra fredagens fine besøg i Odense havn
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.