fbpx

De her bloggere læser jeg med hos

Ind imellem kan bloggerlandet være en lidt ensom affære. Heldigvis er der jo den mulighed at søge inspiration ved at læse med hos nogle af de andre bloggere. Nogle blogs læser jeg lidt on off og ved andre bloggere er jeg en mere fast læser. Personligt går jeg gerne efter nogle af de lidt bredere livsstilsblogs fremfor en meget specifik nicheblog.

Udover at læse med hos andre, så er der også forskellige blogger netværk at være med i. Jeg er p.t. med i 2 forskellige blogger netværk; det lokale Fynske Influencers og det landsdækkende Bloggers By Heart, hvor jeg bl.a. har været med til en fælles arbejdsdag, som du kan læse mere om her. At være med i et netværk giver mulighed for sparring, at møde andre bloggere og at deltage i sjove events og oplevelser.

Herunder kommer en lille håndfuld af nogle af de skønne bloggere, som jeg efterhånden er blevet fast læser hos.

What's your story
What’s your story

De her bloggere læser jeg med hos

Venterpaavin.dk

Jeg har i et par år fulgt de 2 skønne nordjyske søstre Anne og Kit, der med deres dejlige humør og ligefremhed blogger om livet i Aalborg og omegn, skønne familietraditioner og så er de vilde med slik og hyggestunder.  De er årgang ’86 og ’90 og det der med at blive helt voksen er ikke lige noget for A og K. Venterpaavin er en blog om alting og ingenting; mest ingenting, som de selv skriver, men det er nu altid muntert at læse med. Og de har nogle skønne ‘facts om os’ indlæg.

Byguldager.dk

Vibeke har jeg mødt gennem Bloggers By Heart netværket og faktisk har jeg også haft lejlighed til at møde skønne Vibeke in real life. Vibeke er som jeg 50+ og bor i Storkøbenhavn med sin skønne mand Frank. Hun blogger om livet 50+ og oplevelser, om overgangsalder, stress og sund livsstil. Og så er der masser af godt humør og store smil. Tjek hende ud og jeg er helt enig med Vibbe; det er nemlig ganske cool at være hot.

6 seje BBH blogger girls: Vibeke bagerst til højre og Janet i blå skjorte
6 seje BBH blogger girls: Vibeke bagerst til højre og Janet i blå skjorte

WP beginner.com

er en blogguide der på meget pædagogisk fortæller hvordan du starter og udvikler din wordpress blog. Her finder du masser af tips & tricks og videoer, der viser hvordan du udvikler og optimerer af din blog med alt fra SEO til plugins, kontaktformularer, billedbehandling o.s.v. Så driver du din egen blog, kan der være masser af gode råd og inspiration at hente her.

På bloggen med Line

Jeg husker Line Baun som en skøn studie (sports)vært i TV2’s unge dage og synes hun var et frisk pust. Det er hun stadig; nu i bloggerverdenen, hvor hun har slået sine folder de sidste ca 4 år. Hun har sine meningers mod og kommer gerne med gode input og indspark til og om kvindelivet og livet som 50+, overgangsalder og masser af tips til hvordan du får en sjovere hverdag. Jeg har ikke fulgt hende fra starten, men er efterhånden blevet fast læser.

Livsmoden

bloggen drives af skønne og lettere frankofile Janet. Jeg har også lært Janet at kende gennem Bloggers By Heart Premium. Her er også hverdagsglimt, lidt om gravbullerbassen Elvis, finurlige overvejelser og vinkler på ting samt kulturelle oplevelser. Og så er der jævnlige opdateringer fra sydfranske Mougins, hvor Janet og gemalen har hus på en bjergskråning. Alt pakket ind i skønne billeder.

Dortebak.dk

Er en blog som jeg er stødt på for ganske nylig, men som jeg helt sikkert kommer til at følge fremover. Dorte er eksilfynbo og bor i København. Hendes blog byder på på alt fra hverdagsglimt til nemme opskrifter krydret med et par indretningstips og indlæg om hvordan du får sneget mere sundhed og planlægning ind i din hverdag. Ret hyggeligt lige at smutte forbi ’Bakken’ og få et godt eller nemt råd med på vejen.

Hvem læser du med hos?

De her bloggere læser jeg med hos. Fordi de hver især har masser af gode input og som oftest noget på hjerte. Men jeg nyder som jeg skrev indledningsvist også bare at læse deres hverdagsglimt om stort og småt.

Hvis du følger nogle sjove, skæve eller spændende bloggere, så del det endelig under mit indlæg her. Det er altid skønt at udvide sin bloggermæssige horisont.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

6 Comments

 1. 22/01/2020 / 23:46

  Jeg læser altid med på bloggen Theharbourgirl, hvor skønne Louise fortæller om bl.a. livet ved havnekajen, yoga, jaderulning og oplevelser med ham den søde.

  Vejentilbirkin, smutter jeg forbi for modetips, Raskeriet hjælper til selvindsigt og Byguldager fordi Vibeke får stressen til at lette.

  Venterpaavin og Miriamsblok læser jeg, når jeg trænger til en god griner.

  Kh fra Janet travl blogaktivist på Livsmoden

  • Louise
   Forfatter
   23/01/2020 / 07:54

   Kære Janet
   Kender de blogs du nævner? og de er bestemt også blandt mine favoritter?og nogle af de, der ikke er nævnt i mit indlæg her, kommer sikkert med på min næste liste.

   God dag til dig??‍♀️

   kh
   Louise

 2. 22/01/2020 / 21:24

  Sikke et dejlig indlæg – al’ den link-love kan man kun blive glad af, og hvor er vi kommet i fornemt selskab på den liste?. Så tusind tak for de fine ord om os to damer – de varmer både hjertet og de nu røde kinder?.
  Vi har en blogroll hos os og er bla. glade for musicismysecret.blogspot.com/?m=1, https://gingerogtonic.dk/, http://www.superheltemor.dk mf., men vi har generelt en gedin samling på vores wordfeud-app og bloglovin med rigtig mange dygtige folk, vi jævnligt tjekker ind hos.
  Håber dit kommentarfelt kommer til at bugne af nye gode bloggere, vi endnu ikke kender.

  – A

  • Louise
   Forfatter
   23/01/2020 / 10:18

   Tusind tak for både de pæne og søde ord?? og blogger inspirationen. Der er da lige et par stykker, som jeg vil tjekke ud??

   God dag her fra O’ense??‍♀️

   Bedste hilsner
   Louise

 3. 22/01/2020 / 20:37

  Det er faktisk ikke så mange blogs, jeg er fast læser af. Det handler for mig meget om dagen/tidspunktet/humøret mm. ´En af de blog jeg nok læser mest regelmæssigt er en amerikansk modeblogger The Atlantic Pacific. Da jeg for snart 7 år siden begyndte at læse blogs og også selv skrive, var hun én af de første jeg begyndte at følge/læse og gør det fortsat. Jeg er meget til nicheblogs men dem er der efterhånden ikke så mange af
  /Annette

  • Louise
   Forfatter
   23/01/2020 / 07:58

   Hej Annette
   The American Pacific kender jeg ikke, men skal da lige have den tjekket ud. Og ja du ret ret, nogle dage er læselysten da større end andre?

   God dag til dig??‍♀️

   Bedste hilsner
   Louise