fbpx

7 nemme nytårsforsætter

Som du måske har læst i mine januar planer, så har jeg de sidste mange år ikke haft nogle deciderede nytårsforsætter. Der kan siges både for og i mod det med nytårsfortsætter. Men jeg er nok bare kommet frem til at det at prøve at nyde livet bare fungerer ret godt for mig. Og det er så en sandhed med modifikationer. For jeg har lavet mig 7 nemme nytårsforsætter, der hjælper mig med at gøre hver dag til en god dag.

I am on it
I am on it

Mine 7 nemme nytårsforsætter

 • færre to do’s and flere ta-das: Nedton din brug af ordet ’burde’ og erstat det med ’det har jeg lyst til’. Vær mere impulsiv, leg og nyd livet mere. Og dyrk noget mere hverdagsmagi, som Maiken og Nadia fra Damernes Eventyrklub har som deres livsregel.
 • tag et billede hver dag; så får du en slags dagbog over året. Om du deler på de sociale medier eller ej er mindre vigtigt. Men det er faktisk også lidt sjovt lige at overveje hvad det er du vil huske dagen i dag for
 • sæt mere tid af til dine hobbies; det giver glæde og ro i hovedet, når du beskæftiger dig med noget, der får dig til at glemme tid og sted
På vej til yoga
På vej til yoga
Mindful coloring gi'r mig ro i hovedet
Mindful coloring gi’r mig ro i hovedet
 • motion og frisk luft hver dag: udforsk dit lokalområde og vend din løbe- eller gå-tur om eller drej til højre/venstre, hvor du normalt drejer til venstre/højre. Jeg tænker selv så godt og finder ofte løsninger på alle mulige problemer, når jeg går eller løber
 • start hver morgen med et glas kogt vand med citronsaft. Det renser ud i kroppen, forbedrer fordøjelsen og immunforsvaret. Og så giver dig i det hele taget en god start på dagen. Du kan læse mange flere fordele ved denne drik her
citron er sundt
citron er sundt

Ros og fejr

 • ros andre eller gør en god gerning for et medmenneske. Det er altid rart at få lidt ros eller hjælp til noget. Og det bedste er, at vi som regel også selv får det bedre af at gøre noget godt for andre. Sådan har jeg det i hvert fald selv!
 • fejr dine små daglige sejre. Ikke nødvendigvis med champagne, men 10 små sejre i løbet af en uge eller måned kan måske udløse en ny trøje eller hvad ved jeg

Jeg håber mine 7 nemme nytårsforsætter kan inspirere dig til også at have færre to-dos og flere ta-das i din hverdag.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

6 Comments

 1. 19/01/2020 / 23:02

  Vildt gode forsæt du har slået op 🙂 Har lyst til at implementere dem alle sammen, haha. Ej, men den med at tage et billede hver dag. Jeg kan sjældent huske, hvad jeg lavede. Mht. motion har jeg købt et kettlebell kursus – onlineforløb og en kettlebell. Kan godt mærke jeg lige skal tage mig sammen 🙂 Købte det i december, så må da snart i gang..

  • 20/01/2020 / 10:05

   Hej Louise

   Tak for din kommentar og glæder mig til at høre hvordan det går med din nyindkøbte kettleball??‍♀️

   Og ja den med et dagligt billede er en ret hyggelig måde at lave dagbog på?

   Kh
   Louise

 2. 13/01/2020 / 20:15

  Hej Louise.
  Sikke nogle dejlige “nytårsforsæt”. De fleste er så “overskuelige” at man straks kan få en succes og det gør det hele nemmere.
  /Annette

  • Louise
   Forfatter
   14/01/2020 / 08:18

   Hej Annette,

   Tak for din kommentar.

   Og det er lige præcis det der er meningen at de skal være: nemme, så succes raten blir høj?

   God dag??‍♀️

   Kh
   Louise

 3. Louise
  Forfatter
  12/01/2020 / 10:53

  Kære Janet

  Elsker marcipanbrød? og jeg synes nu – set fra sidelinjen – at du er god til livsnyderi og ta-das??✨

  God regnvejrsøndag til dig ☔️?☕️?

  Bedste hilsner
  Louise

 4. 12/01/2020 / 09:27

  Ja – Ta das skal være i fokus, flere fotos af regndråber og solstråler, sjov blogskriveri, hundeluftning, citrus erstattes af en lille Baileys, Louises 7 nemme er en god idé og jeg vil spise det sidste marcipanbrød fra Julen, som belønning, for at overholde – og fortsætte med de 7 nemme.

  Knuz fra Janet