fbpx

Chiagrød med mandelmælk

Jeg har forsøgt mig med at lave chiagrød med mandelmælk. En af mine søde kolleger på vores kontor fortalte mig nemlig en dag, at det er et stort hit på morgenbordet hjemme hos ham. Jeg er de fleste morgen ret sulten og er typen, der nærmest kan spise ‘en halv ko’ og så alligevel være sulten igen 1.5 time efter jeg har spist morgenmad.

Så jeg er altid på udkig efter morgenmadsting, der mætter. Det er nemlig fint at kunne udvide mit morgenmadssortiment lidt. Så kan jeg skifte lidt mellem de nuværende hits som er rugbrød, æg i forskellige former eller havregryn.

Chiagrød med mandelmælk
Chiagrød med mandelmælk

Min kollega anbefalede en opskrift fra Valsemøllen. Og opskriften er så nem, at jeg ikke en gang behøver at inddrage Mads i den 🙂 Og ja, det er Mads, der er køkkenchefen hjemme hos os. Men den her opskrift kan næsten ikke gå galt; ikke end gang for mig.

Chiagrød med mandelmælk

Du skal bruge:

-4 spiseskefulde chiafrø

-2 dl mandelmælk

-2 dl skyr eller græsk yoghurt med neutral smag

–vaniljesukker

Bland 4 spiseskefulde chiafrø med 2 dl mandelmælk i en skål

Dæk skålen til og sæt skålen i køleskabet i min. 10-12 timer og gerne flere timer

Næste morgen tilsætter du 2 dl skyr eller græsk yoghurt og rører godt rundt i blandingen

Tilsæt vaniljesukker efter behov og smag

Server grøden med friske bær og hakkede nødder.

(Jeg kan anbefale granatæblekerner og blåbær til chiagrøden, hvilket også er yderst Instagram venligt he he 😉 )

Grøden er sund, mætter og den smager godt, skal jeg hilse at sige. What’s no to like – og tak til min kollega T for inspirationen!

 

 

 

 

 

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. Silvia
  23/06/2019 / 10:49

  That looks very appetizing! I will try that for sure 🙂
  Have a nice Sunday!

  • Louise
   Forfatter
   23/06/2019 / 12:51

   Thanks? and it’s very delicious and very easy to make??‍?
   Enjoy your sunday☀️??‍♀️