Chiagrød med mandelmælk

Jeg har forsøgt mig med at lave chiagrød med mandelmælk. En af mine søde kolleger på vores kontor fortalte mig nemlig en dag, at det er et stort hit på morgenbordet hjemme hos ham. Jeg er de fleste morgen ret sulten og er typen, der nærmest kan spise ‘en halv ko’ og så alligevel være sulten igen 1.5 time efter jeg har spist morgenmad.

Så jeg er altid på udkig efter morgenmadsting, der mætter. Det er nemlig fint at kunne udvide mit morgenmadssortiment lidt. Så kan jeg skifte lidt mellem de nuværende hits som er rugbrød, æg i forskellige former eller havregryn.

Chiagrød med mandelmælk
Chiagrød med mandelmælk

Min kollega anbefalede en opskrift fra Valsemøllen. Og opskriften er så nem, at jeg ikke en gang behøver at inddrage Mads i den 🙂 Og ja, det er Mads, der er køkkenchefen hjemme hos os. Men den her opskrift kan næsten ikke gå galt; ikke end gang for mig.

Chiagrød med mandelmælk

Du skal bruge:

-4 spiseskefulde chiafrø

-2 dl mandelmælk

-2 dl skyr eller græsk yoghurt med neutral smag

–vaniljesukker

Bland 4 spiseskefulde chiafrø med 2 dl mandelmælk i en skål

Dæk skålen til og sæt skålen i køleskabet i min. 10-12 timer og gerne flere timer

Næste morgen tilsætter du 2 dl skyr eller græsk yoghurt og rører godt rundt i blandingen

Tilsæt vaniljesukker efter behov og smag

Server grøden med friske bær og hakkede nødder.

(Jeg kan anbefale granatæblekerner og blåbær til chiagrøden, hvilket også er yderst Instagram venligt he he 😉 )

Grøden er sund, mætter og den smager godt, skal jeg hilse at sige. What’s no to like – og tak til min kollega T for inspirationen!

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

 

 

 

 

 

 

Træt af de ekstra corona kilo?

Er du lidt corona ramt?

Træt af de ekstra corona kilo?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til at komme i gang med en sundere livsstil og dermed 'udfordre' de ekstra corona kilo. 

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

2 Responses

 1. Silvia siger:

  That looks very appetizing! I will try that for sure 🙂
  Have a nice Sunday!

  • Louise siger:

   Thanks? and it’s very delicious and very easy to make??‍?
   Enjoy your sunday☀️??‍♀️