fbpx

In the meantime #1

Mine 4 dage som græsenke gik hurtigt, selvom jeg selvfølgelig savnede ham den søde. Som du kunne læse i mine juni planer skulle Mads nemlig på en tur til Le Mans med N, D og A. På sådan en rigtig mandetur. In the meantime råhygger jeg herhjemme og styrer havnekajen fuldstændig fra under radaren. Total mig-tid.

Moralen havde det godt efter min lørdagstræning i regn og torden
Moralen havde det godt efter min lørdagstræning i regn og torden

Selvom jeg var dødtræt da jeg kom hjem fra arbejde i torsdags, fik jeg mig kæmpet ud på min løbetræning. Og jeg kom faktisk afsted igen lørdag på trods af regn og tordenvejr. Mit højre knæ driller stadig lidt, så jeg skifter stadig mellem at løbe og gå, for ikke at overbelaste knæet.

Ingen af løbedagene var formentlig løbemæssigt kønne, men fuck moralen har det godt, når løbeskoene vinder over sofaen. Og jeg er mægtig stolt over, at jeg kommer afsted de der 2-3 gange om ugen, som jeg har sat mig som mål.

Jeg kom også i gang med at læse ‘Stress er også dit ansvar’ af Rikke Maj Thauer (red: vi snakker første kapitel). Men jeg håber at få nogle nyttige tips og konkrete værktøjer til at holde stressen i ave i takt med jeg kommer igennem bogen

Guldsko og fiskefiletter

Mina gyllna skor
Mina gyllna skor

Et oprydnings komando-raid i mine sko betød, at jeg fandt mine ‘guld’sko igen. Et par Rieker sneakers jeg købte for en del år siden. Men de er nogle af mine yndlingssko og jeg nænner simpelthen ikke at smide skoene ud 🙂

Og så kommer jeg som regel altid til at synge ‘Diggi-loo diggi-ley, alle titter på mig, där jeg går i mina gyllna skor’ sangen, når jeg har skoene på.

For de af jer, der er yngre end 50 kan jeg oplyse, at det er en catchy svensk Grand Prix sang fra 1984 og den synges af Richard, Per & Louis Herrey. Du kan høre sangen på Youtube.

Når jeg er græsenke er det ofte (som i ret tit) sushi og fiskefiletter på menuen. Jeg er ikke den store kok, så det skal være easy peacy let, når ham den søde er afsted. Take away og fiskefiletter med pommes fritter er genialt græsenke mad. Og ja ja, fiskefiletmenuen fås også med grøntsager 😉

Dyrskue

Et flot flerfarvet ko og undertegnede med leo paraply på Det Fynske Dyrskue
Et flot flerfarvet ko og undertegnede med leo paraply på Det Fynske Dyrskue

Jeg var på dyrskue for første gang i jeg ved ikke hvor mange år. Den gang jeg var ‘knægt’ på grisefarmen i Nordjylland var jeg ofte med til dyrskuer.

Men det er lige smuttet lidt i glemsen efter jeg flyttede til Odense og blev bybo. Men i år var jeg en tur derude lørdag; selvfølgelig den dag hvor det styrtregnede, men så fik jeg mulighed for at lufte min leo paraply. Det var et meget hyggeligt gensyn, men nok ikke nødvendigvis en årlig tilbagevendende begivenhed.

Og når det regner elsker jeg at gå gennem de største vandpytter – behørigt iklædt gummirøjsere! Det tror jeg aldrig jeg bliver for gammel til. Og for sevan da hvor fik vi meget regn i lørdags – og masser af tordenskrald!

In the meantime røg jeg også lettere tilfældigt ind i et afsnit af krimiserien ‘Mord ved havet’ på Charlie. Krimien var faktisk udmærket og tænker da lige jeg snupper nogle flere afsnit af den. Et afsnit varer 50 minutter og morderen bliver afsløret til slut. Det er lige til at gå til 🙂

Søndag aften kl. 23.30 kom ham den søde hjem fra Le Mans og så truede hverdagen igen fra mandag morgen kl. 5.30 🙂

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.