fbpx

Provence midt i Odense

<Inviteret>

Torsdag d. 6. juni afholdt min influencer netværksgruppe Fynske Influencers meet-up på den skønne cafe Fleuri i Nørregade i Odense. Det var mit første, men bestemt ikke sidste, besøg på Cafe Fleuri. Og det var lige som at træde ind i et stykke Provence. Ude fra ser det måske ikke ud af som meget, men når man går gennem cafeen eller porten lander man i den smukkeste gårdhave. Hallelujah!

Provence midt i Odense
Provence midt i Odense

Vi var 32 bloggere fra Odense og omegn, der var mødt frem til vores meet-up. Heldigvis var eftermiddagens regnbyger stilnet af, da vi mødtes kl. 19. Så det kunne rent faktisk lade sig gøre at sidde ude i gårdhaven. Her blev vi budt velkommen dels af vores 2 F.I. boss ladies Lisbeth og Jeanette og dels af Ulrik fra Cafe Fleuri.

Lisbeth (tv) og Jeanette byder velkommen
Lisbeth (tv) og Jeanette byder velkommen

Første programpunkt var at smage ‘sparkling tea’ – bobler fremstilet af te. Tobias fra Sparkling Tea Copenhagen fortalte lidt om boblerne, der fås både med og uden alkohol. Jeg var specielt vild med den røde udgave, som egentlig minder meget om rosévin. Se det er en forklædning af te, som jeg synes om 🙂

Ulrik fra Cafe Fleuri (i blåt) og Tobias fra Sparkling Tea Copenhagen
Ulrik fra Cafe Fleuri (i blåt) og Tobias fra Sparkling Tea Copenhagen
Sparkling Tea nydes afkølet
Sparkling Tea nydes afkølet

Provence midt i Odense

Efter at have smagt et glas ‘sparkling tea’ og taget de obligatoriske billeder af bobler og gårdhave, gik vi over i Cafe Fleuri’s baghus. Det er i 2 etager og her er plads til omkring 25 mennesker i hver etage. Indretningen er fransk inspireret og rustik og lige min smag. Det er sådan ret meget fransk landidyl over det.

Indretningen i baghuset er fransk inspireret
Indretningen i baghuset er fransk inspireret

Cafe Fleuri havde anrettet nogle lækre tapas smagsprøver til os. Tapas’en og den røde sparkling tea klædte hinanden! Efter en god halv times tid gik vi i gang med at snakke om det første af aftenens 3 faglige emner. Det er mega fedt, at vi selvom vi jo i et eller andet omfang er konkurrenter, så også kan sparre med hinanden. Og for hvert nyt emne bytter nogen af os pladser, så vi på den måde får mødt flere. Det fungerer faktisk ret godt. Og snakken gik lystigt (vi er vel kvinder!) Det er et koncept jeg er fan af.

Tapas bræt og lækkert hjemmebagt brød
Tapas bræt og lækkert hjemmebagt brød

Ca kl. 21.40 gik vi ud i gårdhaven igen og her var der anrettet små desserter, kulørte drinks og Buddha øl til os. Også til slut blev vi forkælet på bedste vis.

I øvrigt er en af de skønne ting ved at være afsted med mine medbloggere, at der er fuld forståelse for at der skal tages billeder af mad, gårdhave, lokaler m.v. fra alle mulige vinkler.

Bloggers doing their job - her er det Bianca fra Homebybianca der er i gang
Bloggers doing their job – her er det Bianca fra Homebybianca der er i gang

Tusind tak til Cafe Fleuri, Sparkling Tea Copenhagen og til Jeanette og Lisbeth for en dejlig, inspirerende og skøn aften – og tak til alle de af mine medbloggere, som jeg nåede at få snakket med.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.