fbpx

Bloggere jeg læser med hos

Inspiration er altid godt, så derfor læser jeg gerne med hos en del af mine blogger kolleger. Bloggerland kan nemlig lejlighedsvis være en ensom affære. Nogle blogs følger jeg en periode slavisk og læser stort set hvert eneste indlæg og andre læser jeg lidt mere on off. Og om en måned er det måske omvendt. Men personligt synes jeg det er spændende, når emnerne spænder bredt. For så får jeg input på mange forskellige områder. Her under følger endnu en liste over nogle af de bloggere, som jeg læser med hos!

What's your story
What’s your story

Bloggere jeg læser med hos

Pigenderdesignedesintid

Elizabeth fra ‘Pigen der designede sin tid’ blogger om slowliving og om hvordan hun får de rigtige prioriteter ind i sit liv, om lykke og vaner og så er der hverdagsglimt fra hendes liv som mor og lidt indretningstips.

Jeg havde i øvrigt fornøjelsen af at have besøg af Elizabeth i starten af juli, hvor hun var på sommerferie i Odense med sin familie. Og så skrev hun til mig og spurgte om jeg ville mødes. Det endte med en hyggelig eftermiddag.

I starten af juli havde jeg besøg af min bloggerkollega Elizabeth
I starten af juli havde jeg besøg af min bloggerkollega Elizabeth

Raskeriet

Hanne fra Raskeriet blogger om personlig udvikling, spiritualitet og sundhed. ‘Hvis du leder efter en der kan ændre dit liv, så kig dig i spejlet’ er Hannes motto. På bloggen er der nemlig masser af gode input & råd til hvordan du arbejder med dig selv og får mere glæde ind i dit liv.

Og nyeste skud på Raskeri stammen er sunde olier. Hanne giver dig masser af tips til hvordan du gør noget godt for dit helbred med sunde olier.

Helles Univers

Helles Univers er en blog for rejselystne familier med masser af gode råd til det at have børn med på rejsen. Nu har jeg godt nok ikke børn, men jeg nyder at læse Helles rejsebeskrivelser. Og hun er generøs med input til små og store oplevelser både her i Danmark og i udlandet.

Og er du i tvivl om hvor du skal sove eller hvor du skal spise, ja så har Helle også masser af tips til det.

Charlotte Gade

Charlotte er jeg (også) stødt på gennem blogger netværket Bloggers By Heart. Hos Charlotte får du tips og ideer til hvordan du skaber dig det liv du ønsker dig. Det være sig både arbejdsmæssigt og privat.

I skrivende stund er jeg i gang med Charlottes kursus ‘Skab det arbejdsliv du længes efter’. Jeg havde jo fornøjelsen af at blive fyret i starten af juli, som du kan læse mere om i mit tidligere indlæg ‘Langtidsholdbar med udløbsdato‘. Så jeg skal have fundet mine kerneværdier. Og jeg kan hilse og sige, at der skal tænkes tanker. Men det er kun godt at blive udfordret. Så tjek Charlotte ud.

Elsebeth Fogh

Elsebeth er en skøn fynbo bosat i Kerteminde. Hun har fokus på mindful living, livsstil, indretning, mode, skønhed og har helt styr på det der med at nyde livet.

Og så har Elsebeth en Facebook gruppe med navnet ‘Silver søstre‘. Her bliver bliver specielt overgangsalderen taget under kærlig ‘behandling’, men også med masser af gode råd og input. Og så er Elsbeth hudløs ærlig omkring nogle personlige ting.

I nogle af mine tidligere indlæg her og her kan du se nogle af de øvrige bloggere jeg læser med hos.

Hvem læser du med hos?

Jeg håber mit indlæg har givet dig lidt inspiration til at følge og læse blogs. Hvis du følger nogle sjove, skæve eller spændende bloggere, så del det endelig under mit indlæg her. Jeg vil altid gerne udvide min bloggermæssige horisont.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

6 Comments

 1. 07/09/2020 / 19:16

  Tusind tak for anbefalingen af min blog søde ????????????

  Jeg må indrømme, jeg selv er meget på de sociale medier, men ikke så meget fast følger af blogs

  Det er mere sporadisk, når jeg lige falder over spændende emner

  Min egen blog er nok også ret meget baseret på videns og erfaringsdeling omkring faktuelle emner, der kunne interessere kvinder midt i livet. Så den er lidt et opslagsværk ud fra søgeord om konkrete emner

  Mere end den handler om min hverdag. Selvom den naturligvis tager udgangspunkt i mine erfaringer og personlige livstemaer

  Mine sociale medier er til gengæld øjebliksbilleder fra min hverdag, og til gengæld ikke så planlagte, som de måske med fordel kunne være ????jeg har lidt tendens til at blive så begejstret i nuet, at det er de oplevelser jeg deler

  • Louise
   Forfatter
   07/09/2020 / 21:29

   Velbekomme – og du er skøn at følge både på din blog, Facebook og Instagram????

   Og indrømmet ja det tager tid at læse blogs og i det hele taget følge med på de sociale medier. Men bestemt også berigende og med nye bekendtskaber og ny viden til følge✨ Så personligt prøver jeg at hænge som meget på som tiden tillader det????

   Kh
   Louise

 2. 06/09/2020 / 13:04

  Hej Louise

  Ej hvor er jeg glad for at være med på din liste. Jeg er også vild med at læse med hos dig og følge dit liv ????

  Kh. Helle
  Helles-univers.dk

  • Louise
   Forfatter
   06/09/2020 / 14:00

   Hej Helle

   Taak og velbekomme???????????? og altid dejligt når vi kan inspirere hinanden på kryds og tværs✨

   Håber I nød jeres badelandsweekend og tænker du har fået et meget rent barn med hjem????????‍♀️????

   God søndag????

   Kh
   Louise

 3. Louise
  Forfatter
  06/09/2020 / 10:06

  Kære Janet

  Tak for din kommentar – og ja vores 2 skønne nordjyske søstre er også altid fast læsning her i huset????

  Fælleskaber er nemlig godt, selvom de mest er online i disse Corona tider. Men online er bedre end slet ikke????

  Ha’ en skøn søndag????☀️

  Kh
  Louise

 4. 06/09/2020 / 08:37

  Du har helt ret, det er en ensom affære at være blogger. Heldigvis findes der bloggerfællesskaber, hvor der kan sparres og ses af og til, om ikke andet online.
  Jeg kigger altid forbi Venterpaavin og Miriamsblog – plus flere af dem du også læser med på.
  Jeg kan godt lide de lidt småskøre og sjove blogs – og selvfølgelig en hyggelig een som Theharbourgirl ????????

  Kh fra Janet☀️