fbpx

De her bloggere læser jeg med hos

Når jeg selv blogger synes jeg, at det er interessant at følge med hos andre bloggere. Dels fordi jeg bliver klogere på det emne de skriver om på deres blog. Og dels fordi det giver mig noget inspiration til min egen blog. De her bloggere læser jeg med hos og selvom vi også lidt er en slags konkurrenter, så vil jeg gerne give et shout out til dem. Emnerne er meget forskellige, men jeg kan godt li’ at komme lidt ud af min komfortzone en gang i mellem og blive inspireret af andre typer af blogs.

What's your story
What’s your story

De her bloggere læser jeg med hos

Vi starter selvfølgelig på Fyn med 2 Odense blogger kollegaer og så har jeg et bud på en sjov Facebook side, du kan følge.

Letsblogsomeshit

Skønne Jeanette Hardis er kommunikationschef på spillestedet Kansas City og blogger om sit liv; også når det ind i mellem er lidt svært og hun er ikke bange for at bruge sig selv som eksempel. Jeanette flyttede til Fyn ca 7 år siden og bor her i Odense med sin søde kæreste (der tager flotte billeder) og sine 2 hunde. Og så er der masser af ideer til hvad du kan lave i Odense og ikke mindst hvor du får go’ kaffe. Jeanette er et festivalmenneske (jvf. hendes job) – og gerne med en blomsterkrans på hovedet 🙂

Det Ærøske Plæneklipperlaug

Den næste er ikke en blog, men en Facebook side og det er min kollega Jonas, der sammen med 6 gamle venner er en del af Det Æreøske Plæneklipperlaug DÆP. De kommer alle fra Ærø og er stolte af det. Lauget har en fælles passion for græsslåning, plæneklippere og hinanden, som de selv skriver på deres Facebook side. Der er skønsang, sjove gimmicks og skøre tanker i rigelige mængder. Men de er ret sjove, så giv dem lige en thumbs up og tjek nogle af deres videoer ud!

HomebyBianca

Vil du se smukke kager, der tilnærmelsesvis er kunstværker, ja så skal du følge søde Bianca fra ‘HomebyBianca’. Der er også fokus på morlivet og stress og hvordan man passer på sig selv. Når Bianca ikke bager, så læser hun bøger og dem anmelder hos også gerne. Bianca er heller ikke bange for at tage sine børn med i køkkenet. Og hvem der bare var 7 år gammel og skulle have lavet sin fødselsdagskage af Bianca.

Og så skal vi en tur til Jylland og Sjælland og den store verden

Lullumut

Min navnesøster Louise har livsstilsbloggen ‘Lullumut’, hvor hun skriver om hverdagslivet som mor. Der er også masser af anmeldelser af produkter, rejse- og/eller sparetips og Louise deler gerne sine skønne opskrifter med os. Louise eer også en haj til sociale medier og det nyder vi andre i bloggerfælleskabet ‘Bloggers By Heart‘ godt af, når vi har spørgsmål.

Sundtforto

Selvom det mest er ham den søde, der gebærder sig i havnekøkkenet, så følger jeg også gerne med på Susannes madblog. Her giver hun masser af bud på nemme og sunde retter med fokus på grøntsager og fisk. Hendes retter er så lette at lave at de, med hendes egne ord, er hurtigere at lave end det er at hente en pizza.

Theeverygirl.com

Theeverygirl.com er et online site eller mekka om du vil, hvor jeg finder en masse engelsksprogede blogs om alle de ting, der er i et kvindeliv. Der er alt fra træning, til karriere, sund livsstil, parforhold, rejser, økonomi samt mode og skønhed. Jeg læser bestemt ikke alle indlæg, men der dukker nogle guldkorn og gode indlæg op i ny og næ. Giv den et skud.

Hvem læser du med hos?

I et af mine tidligere indlæg kan du se nogle af de andre bloggere jeg også læser med hos.

Jeg elsker at få ny inspiration, så jeg håber, at du har lyst til at dele nogle af de blogs du læser med på i kommentarfeltet herunder. Eller måske du har nogle tips til gode Instagram eller Facebook profiler at følge.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

6 Comments

 1. 14/06/2020 / 22:12

  Awww, hvor er du skøn! Tusind tak for de pæne ord og for link ❤ Jeg nyder at følge med i dit rolige, blå bølgeskvulp 🙂 Kh. Louise

  • 15/06/2020 / 07:58

   Tusind tak????det er jeg glad for at høre???? og måske jeg skal overveje at kalde mine hverdagsglimt for bølgeskvulp????

   Ha’ en skøn mandag????????????????‍♀️

   Kh
   Louise

 2. 14/06/2020 / 10:28

  Sikke et dejligt og næstekærligt indlæg kære Louise.
  Tak for inspiration – igen????????????????????.
  Kh Hanne

  • 14/06/2020 / 11:31

   Velbekomme og tak???? og der skal nok komme flere ‘dem læser jeg med hos’ indlæg for jeg har mange flere på min brutto læseliste????

   Go’ søndag til dig????????????????‍♀️☀️

   Kh
   Louise

 3. 14/06/2020 / 08:09

  Herligt med læseinspiration – Kan se der er et par overlapninger???? Theharbourgirl hører altså også altid til på min bloglæselystenliste. God søndag i Odense ????????

  Kh fra Janet

  • 14/06/2020 / 09:31

   Tænkte nok vi to havde et par sammenfald???? og jeg er glad for at du også læser med hos mig????????

   God søndag til dig????????????????‍♀️☀️

   Kh
   Louise