fbpx

Bjergkrystal og pariserbøf

En bjergkrystal og en pariserbøf var resultatet af min lørdag formiddag i Odense city. Weekenden var helt uden aftaler med andre end os selv og sofaen, så derfor tog Mads og jeg på en sjælden shoppetur lørdag formiddag i Odense city. Vejret var fint og vi fik da også støttet det hårdt trængte odense city handelsliv lidt 🙂

Krop, sind og ånd helsemesse
Krop, sind og ånd helsemesse

Efter at have brugt dankortet gik turen ned mod Odense Koncerthus, hvor der er i weekenden var “Krop, sind og ånd helsemesse” fra kl. 10-18.

Jeg havde fået 2 billetter gennem en kollega, så det gjorde det lidt lettere at overtale Mads til at gå med ind på messen. Jeg er meget rummelig hvad angår alternative behandlinger m.v., så jeg synes bare det var spændende at se selve messen, når vi nu havde billetter – men må da nok også indrømme, at der var mange stande på messen, hvor jeg bare tænkte: “ja ja, fint at du tror på det; det gør jeg så ikke”.

Klangmeditation

Jeg var lidt nysgerrig efter at se hvad klang meditation er for noget. Og heldigvis var der en stand med det, så jeg fik faktisk lov at prøve det ganske kort. Jeg stod i en stor klangskål uden sko og så slog behandleren med gon gongen på skålen, så jeg kunne mærke vibrationer op i kroppen – eller måske troede jeg bare jeg kunne mærke det. Men nu tænker jeg lige lidt over, om jeg vil prøve en rigtig klang meditation på et tidspunkt.

bjergkrystal og ametyst
bjergkrystal og ametyst

Ellers forfaldt jeg kun til at købe et par smykkesten i form af en ametyst og en bjergkrystal til den beskedne sum af 40 kr.  – begge sten skulle være meditationssten, der hjælper med at skabe indre ro, dybe og harmoni. Så må vi se om jeg falder mere til ro fremover! Ha ha 🙂 Jeg kunne dog ikke få nogen klar brugsanvisning fra sælgeren. Nogen går rundt med dem i lommen, nogen har dem liggende på natbordet og andre sidder med stenene i hånden – det ville komme til mig, var svaret. Så nu er jeg gået i venteposition, ha ha!

Pariserbøf på Grønttorvet:
glaslampe på restaurant Grønttorvet
glaslampe på restaurant Grønttorvet

Uden mad og drikke duer heltene ikke, så vi havde aftalt at spise frokost oppe i byen. Mange gange synes vi faktisk det er hyggeligere at spise frokost end aftensmad oppe i byen. Spiser vi ude en lørdag aften sidder vi og kigger på hinanden efter en times tid, når vi er færdige med at spise. For hvor går så’en nogen som os omkring de 50 år hen, når vi har spist i byen en lørdag aften? Og når vi er på vej hjem er de unge jo knap nok startet med at feste endnu.

pariserbøf
pariserbøf

Frokosten blev indtaget på restaurant Grønttorvet tæt på Odense Koncerthus. En ariserbøf og en Odense Classic går man ikke helt galt i byen med sådan en lørdag frokost.  Og nej, det er ikke en fejl, at der ikke er en æggeblomme med på billedet – den har jeg nemlig sendt over til min med-kombatant på den anden side af bordet: Mads. 

Grønttorvet er et hyggeligt sted med god mad og vi kan klart anbefale pariserbøffen. Restauranten har masser af god atmosfære, så’en lidt værtshus agtigt på den gode måde. Og jeg er helt vild med deres farvede glaslamper.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.