fbpx

Billeder fra en farverig morgen på Odense havn

Her er lige et par billeder fra en farverig morgen på Odense havn. Tirsdag d. 12. april blev en regnfuld affære. Men inden regnen for alvor satte ind, nåede jeg lige at skyde et par billeder af en meget smuk og meget rød himmel. Samt den flotte regnbue, der så ud som om den indkransede det meste af Odense havn.

Billederne af den røde himmel er taget fra Englandsgade og kiggende op mod Skibhus kvarteret. Billederne af regnbuen er taget fra promenaden på Englandskajen og over mod dels Byens Ø og dels mod Promenadebyen.  Helt fantastisk var det at stå nede på promenaden og se regnbuen, der stod henover både Promenadebyen og Byens Ø  – med bl.a. den malede fisk på FAF bygningen. Det gav lige en rigtig god start på dagen 🙂

Jeg tog billederne omkring kl. 6.20, da jeg gik på arbejde. Og da jeg gik på havnekajen gættede jeg på, at jeg kunne få nogle ret fede billeder med mit kamera oppe fra Byens Bro ned mod havnen. Men nej, da jeg kom til Byens Bro ca 5-6 minutter efter de viste billeder er taget, var regnbuen pist væk. Eller den  i hvert fald var den ikke synlig fra Byens Bro.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.