fbpx

Billeder fra en varm søndag på havnen

På min gåtur rundt herpå havnen omkring frokost tid var jeg en flittig bruger med mobilkameraet. Det er der kommet en lille billede kavalkade ud af med titlen: Billeder fra en varm søndag på havnen.

Med både lidt skæve og anderledes vinkler og andre mere traditionelle. Men det bedste af alt er nu, at en hulens masser mennesker har været forbi Odense havn i dag og forhåbentlig har fået en masse gode oplevelser med hjem herfra.

Herunder kan du se en del af de billeder, der røg i kameraet. Og ja, det er bevidst at der hvor der er mennesker med, er billederne ikke taget alt for tæt på. Håber mine billeder giver dig lyst til at besøge Odense havn – hvis du ikke allerede er havne addicted 😉

For undertegnede er mine gå ture – med tændt kamera – rundt på havnen i hvert fald total mindfulness. 

Billeder fra en varm søndag på havnen

Få 4 nemme trin til at få ro i kroppen, når du føler dig stresset
Oplever du uro i kroppen? At dine tanker buldrer derud ad? Og at det er svært at finde ro?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min favoritøvelse til hvordan du kan skabe ro i kroppen.

 

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.