fbpx

Billeder fra en varm søndag på havnen

På min gåtur rundt herpå havnen omkring frokost tid var jeg en flittig bruger med mobilkameraet. Det er der kommet en lille billede kavalkade ud af med titlen: Billeder fra en varm søndag på havnen.

Med både lidt skæve og anderledes vinkler og andre mere traditionelle. Men det bedste af alt er nu, at en hulens masser mennesker har været forbi Odense havn i dag og forhåbentlig har fået en masse gode oplevelser med hjem herfra.

Herunder kan du se en del af de billeder, der røg i kameraet. Og ja, det er bevidst at der hvor der er mennesker med, er billederne ikke taget alt for tæt på. Håber mine billeder giver dig lyst til at besøge Odense havn – hvis du ikke allerede er havne addicted 😉

For undertegnede er mine gå ture – med tændt kamera – rundt på havnen i hvert fald total mindfulness. 

Billeder fra en varm søndag på havnen

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.