fbpx

4 nemme tips til at forny dit badeværelse

Hvis du vil have et par tips til hvordan du relativt let fornyer dit badeværelse, så kig med her. Jeg har nemlig været i gang med at tune vores badeværelse lidt op, mens ham den søde var på motorcykeltur med et par venner. Det var aftalt inden Mads tog på motorcykeltur, så ingen ko på isen den vej rundt. Og det behøver faktisk hverken være svært eller dyrt at shine dit badeværelse lidt op. Jeg har samlet 4 nemme tips til at forny dit badeværelse.

Vores badeværelse trængte nemlig i den grad. Vi har efterhånden boet i vores lejlighed i godt 13 år. Da vi flyttede ind i vores lejlighed fik vi badeværelset shinet op efter de tidligere ejere. Der var bl.a. et bidet der røg ud og vi købte nyt skabs- og håndvaske arrangement. Toilettet har vi skiftet en enkelt gang og selvfølgelig er vores toiletbræt, brusehoved m.v. også løbende blevet udskiftet. Gulv og fliser er fortsat pæne og yderst funktionelle. Men nu havde jeg sat mig for at der skulle ske lidt nyt.

Der tages billeder
Der tages billeder

4 nemme tips til at forny dit badeværelse

-wallstickers:

jeg havde set nogle ret fine wallstickers på nettet, som jeg synes var flotte. Mine wallstickers er fra henholdsvis Homejunkie og Styletiles.dk. Og jeg synes jeg har fået mixet Kirstine Falks fine gymnastik- og svømmepiger fint med eucalyptus grene og grønne bølger i vores brusekabine. Og så er de øvrige stickers sorte på hvide fliser.

Flise sticker’ne var faktisk forholdsvis nemme at sætte op. Det sværeste er at undgå luftbobler, men heldigvis kan de sagtens tåle at blive rykket af og sat på igen. Og de tåler også fint vandet i brusekabinen, selvom jeg gætter på deres levetid måske er lidt kortere her end for de stickers, der sidder på fliser, hvor de ikke bliver våde. Men jeg elsker at re-decorate, så det går nok.

-håndklæder:

jeg har købt vores nye håndklæder i Magasin i Odense. Det er nogle ret lækre og bløde bomulds- og bambusfrotté håndklæder. Jeg har valgt dem i en eucalyptus grøn eller chino grøn, som de kalder det. Så passer de dels til flere af mine flisestickers og dels til de rigtige eucalyptus grene, som vi har på badeværelset. Og jeg var heldig, at håndklæderne var på tilbud den uge jeg var på handlen.

Vores grønne bambushåndklæder er så lækre
Vores grønne bambushåndklæder er så lækre

Bonustip: kender du håndklæde tricket med at lægge nye håndklæder i blød i koldt vand i min. 8-10 timer og gerne 24 timer inden du vasker dem? Det gjorde jeg ikke, men tricket med det kolde vand betyder, at både evt. overskudsfarve forsvinder og at dine nye håndklæder får en bedre sugeevne.

-badeforhæng:

vores badeforhæng trængte til at blive skiftet. Badeforhæng kan som du sikkert ved sagtens vaskes nogle gange. Men efter en periode bliver de bare lidt ’grumsede’ i bunden. Også her gik jeg all green og fandt et badeforhæng på nettet hos Jefa Clean til en ganske overkommelig pris.

-planter:

Jeg er vild med planter, så selvfølgelig skal det også ’gå ud over’ vores badeværelse. Ikke alle planter egner sig til at stå på et badeværelse. Men sukkulenter er en plantetype, der trives fint i det mørke og fugtige badeværelses indeklima. Og min sukkulent har jeg plantet i en tom konservesdåse, så der er lige lidt genbrug over det 😉

Eucalyptusgrenene har jeg hængt op 2 steder i vores brusekabine. Jeg har hængt et par grene under selve brusehovedet og nogle grene på væg-enden. Faktisk har jeg haft eucalyptus hængende et stykke tid på vores badeværelse. Så når vi går i bad betyder det, at dampene fra vandet, fremkalder den skønneste eucalyptus duft.

Du skal hænge eucalyptus grene op i dit badeværelse fordi grenenes æsteriske olier virker både afstressende og bekæmper bakterier. Derudover er de også gode for din hud og dit hår. Og så er de meget dekorative og yderst Instagram venlige 🙂 So what’s not to like?

Og så har jeg for ganske nylig købt nogle Bahne Interior Relaxation duftpinde og heldigvis fandt jeg både en diffuser i en grønlig nuance og hvor jeg også kunne lide duften.

En plante og nogle duftpinde fikser også hurtigt badeværelset op
En plante og nogle duftpinde fikser også hurtigt badeværelset op

Det var mine 4 nemme tips til at forny dit badeværelse. Har du nogle andre nemme tips til at forny badeværelset med?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. Louise
  Forfatter
  17/11/2020 / 15:52

  Jeg er også vild med sukkulenter????

  Vi har ikke så meget væg plads i badeværelset for ellers synes jeg faktisk det er ret flot med noget kunst????

  Kh
  Louise

 2. 17/11/2020 / 12:14

  Så fint med badenymfer og eucalyptus☀️Jeg pynter også med sukkulenter, det er de eneste planter jeg kan holde liv i – og en julekaktus, der blomstrer om lidt. Ellers har jeg kunst på vægge og hylder, badeværelset behøver nemlig ikke være kedeligt.????????