fbpx

Ugen der gik bød på #47

Ugen der gik bød på

-besøg af ‘julemanden’ her på Odense havn lørdag eftermiddag. Nordatlantisk Hus afholdt julemarked her i weekenden. Julemanden ankom sejlende til Nordatlantisk Hus lørdag eftermiddag omkring kl. 16 for at tænde lys i deres udendørs juletræ. Jow, jow, fint skal det være og julemanden kan anes til venstre for juletræet 😉

Ugen der gik #47 betød besøg af 'julemanden'
Ugen der gik #47 betød besøg af ‘julemanden’

-kommunalvalg d. 21. november. Og det er første gang i min stemmeberettigede karriere, at  jeg har prøvet at skulle stå i kø for at stemme, da jeg i tirsdags skulle afgive min stemme til byrådet og regionsrådet på Sct Hans skole i Skibhus. De 2 krydser blev fejret med stegt flæsk og persillesovs, som du kan læse i mit tidligere indlæg

Nu med julebelysning i vores have
Nu med julebelysning i vores have

-opsætning af julebelysning i vores have. Vores søde underboer M og C har for et par år siden skabt en god tradition. Mega flot og hyggeligt som du kan se af billedet. Og der går rygter om, at der på torsdag er nogle julenisse-ninjaer, der sætter julekugler op i havens træer

-black friday – men på trods af et veludviklet shoppegen, så fravalgte jeg bevidst at hoppe med på shoppe bølgen i fredags. 

-en forhåbentlig god runde i Superligaen. Det ene af mine 2 yndlingshold OB vandt på hjemmebane tidligere i eftermiddag og så mangler jeg bare en blå/gul sejr i Silkeborg for at gøre runden helt perfekt 🙂

Det er jul, det’ cool

-mere julebelysning i Havnehaven eftersom Mads gav den som Griswold og fik sat lyskæde op på vores egen terrasse. Vores lyskæde er blå; en varm blå farve, der skiller sig pænt ud blandt naboernes gule lyskæder! Men vi er bare vilde med den blå farve. 

-lidt selvforkælelse lørdag, hvor jeg købte et par meget lækre Zella sweat pants fra Nordstrøm. Nu havde jeg jo holdt mig i skindet på black friday og så gav jeg den i stedet lidt gas i går. Så det belv til entidlig julegave til mig selv.

Jeg har et par Zella pants i forvejen; de er lidt dyre men for sevan da hvor er de lækre at have på! Og har man først haft et par Zella, så er man fuldstændig hooked kan jeg afsløre! Du kan se mit køb på Nordstrom.

Vores kalenderlys i guld
Vores kalenderlys i guld

-indkøb af kalenderlys i guld; intet mindre. Vi er altid ret entusiastiske de første par uger med at få tændt kalenderlyset og så aftager engagementet gerne lidt som vi nærmer os juleaften.

Ugen der gik #47 bød på smuk solnedgang
Ugen der gik #47 bød på smuk solnedgang

-ugen har budt på nogle ret pæne solnedgange her på Odense havn – vi slutter lige dagens indlæg af med lidt “ild i himlen” fra søndagens solnedgang.

Få 4 nemme trin til at få ro i kroppen, når du føler dig stresset
Oplever du uro i kroppen? At dine tanker buldrer derud ad? Og at det er svært at finde ro?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min favoritøvelse til hvordan du kan skabe ro i kroppen.

 

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.