fbpx

Christmas Gospel was coming to town

I går var Mads og jeg til koncert på Magasinet. Christmas Gospel was coming to town og koncerten fik os faktisk i julestemning, selvom Mads og jeg ikke er de store julenisser.

Christmas Gospel i Odense
Christmas Gospel i Odense

Christmas Gospel er et samarbejde mellem Big Fat Snake forsanger Anders Blichfeldt og de 3 Gospel Sisters  med musikalsk opbakning af Jønssons Fristelser. Og med debut til den næste Blichfeldt generation: Alma på 15 år.

Og den unge dame kan synge. Da de første debutnerver havde lagt sig, kunne den stolte far sammen med publikum nyde datterens salgtalent. Så watch out papa Blichfeldt, the next Blichfeldt generation is in town 😉 Går du  ind på min instaram profil: theharbourgirl kan du høre lidt af Alma’s “White Christmas”.

Hold da op for en musikalsk oplevelse vi fik os på Magasinet, så’en helt generelt. Jeg har ikke hørt Gospel Sisters før, men de 3 damer kan synge skal jeg hilse og sige! Og alle kunstnere gav plads til hinanden og havde på skift hovedrollen på scenen.

Repertoiret var danske og engelsksprogede julesange og melodier. Vi hørte “Santa Claus is coming to town”, “Glade jul” og alt der i mellem for at slutte af med John Lennon’s smukke “Happy Xmas” og et julemedley.

Klaveret tabte pusten

Jønssons Fristelser består af kapelmester Martin Jønsson, saxofonist Ulrik Bust og trommeslager Mads Andersen. Alle 3 er meget dygtige musikere. Martin Jønsson leverede nok også aftenens sjoveste indslag på premiereaftenen på Magasinet. Kort før pausen brækkede nemlig det ene ben af hans klaver, da han forsøgte at spille med rumpen på klaveret. Nå, men efter en kort grinepause, fik deres crew folk sat benet på igen og så kunne koncerten fortsætte. Og så er det jo fint med en rutineret Blichfeldt i front til lige at trække tiden lidt, mens boremaskinen når frem til scenen.

Koncerten i Odense var den første i rækken af 7-8 koncerter, som Christmas Gospel spiller her i december. Og gentager de succes’en til næste år, så er vi i hvert fald klar igen!

Herunder lidt billeder fra koncerten!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.