fbpx

Ugen der gik bød på #30

Vores feriebørn har fyldt meget i ugen der gik. Yngsteniecen er 5 år, nevøen 7 år og ældsteniecen snart 14 år, så der har været fuld hammer på fra torsdag frokost til søndag sidst på formiddagen. Så onkel Mads og moster Louise ramte som forudset sofaen hårdt søndag eftermiddag med superliga fodbold på tv skærmen 😉

Vi nyder hvert sekund vi har besøg, men når vi nu ikke har børn til daglig er det også ret hårdt at være på 24/7. Aldersforskellen gør selvfølgelig også at der er lidt udfordringer for os med at fordele sol og vind lige. Men da der skulle siges farvel var alle 3 børn nu klar til at komme på ferie hos os igen. Så helt skidt har det vist ikke været 😉

Ugen der gik – gik med

-at se “Den lille havfrue” i Den Fynske Landsby med de 2 yngste fredag eftermiddag, men ældsteniecen var på shoppetur i RosengårdCentret og Ikea

-indkøb af en vis mængde pølsehorn (de er ret go’e at dele ud, når vi er på tur og der lige er lidt tid til næste måltid)

-det bliver nok den sædvanlige dårlige runde i superligaen ⚽️ i mit managerspil, fordi alle slår alle. Tak Sønderjyske! Jeg under Helsingør masser af point, men den sejr i Haderslev havde jeg ikke lige set komme. 

Ugen der gik #30 bød på lidt roderi
Ugen der gik #30 bød på lidt roderi

-at det roder pænt meget at have feriebørn boende i vores køkken-alrum. Tror sg næsten det var det mest stressende for mig, at der var ting over alt. Sjovt nok havde Mads det lidt på samme måde

-jeg er normalt ikke så meget til damefodbold, selvom jeg som barn og ung pige selv spillede en del fodbold. Men jeg har nu alligevel fulgt lidt med i deres EM kampe i Holland – og flot at holdet nu er i semifinalen, der spilles torsdag! 

-en hyggelig aften på terrassen onsdag aften, hvor vi nød det gode vejr over en G&T – og stilheden før “stormen”

Ugen der gik #30 bød på burgerspisning
Ugen der gik #30 bød på burgerspisning

-Mads’ burgere ?og spaghetti bolognaise? var populær blandt de unge mennesker

gode nyheder da 2 af vores øvrige nevøer og niecer fik besked om at de er optaget på deres studier

-et par omgange med kropsakupunktur?? (det kommer der mere om i et af de næste indlæg på bloggen)

-endnu et besøg på Odense glasværk søndag formiddag, da min søster er ret vild med glasting. Og tror også snart min lille glaspingvin Ferdinand ?  skal have sig en søster 🙂 Glasværket har mange flotte ting og er så absolut et besøg værd.

-nedtælling til sommerferien – om små 14 dage er det vores tur 🙂 Det glæder vi os til!

God uge til jer alle!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

3 Comments

 1. 03/08/2017 / 18:15

  Lyder virkelig som om i har haft nogle dejlige dage og med masser af fart på..
  Så kan man virkelig slappe af med god samvittighed bagefter..

  Håber i får en skøn sommerferie..

  Knus Jeanette <3

  • Louise
   Forfatter
   04/08/2017 / 07:19

   Ja, det var rigtigt hyggeligt at have ungerne på besøg?????? Men også lidt hårdt?
   Tak nu glæder jeg mig også til snart at få ferie?
   Og håber du er kommet godt i gang igen efter ferien?
   Kh
   Louise

   • 05/08/2017 / 22:24

    Synes faktisk selv jeg er kommet godt ind i en hverdag igen, bedre end jeg plejer i hvert fald.
    Nu skal vi lige fejre min Morfars 80 års fødselsdag i morgen og så skal jeg rigtig igang igen mandag. Lejligheden trænger godt nok til en overhaling..

    Knus <3