fbpx

Nedtælling til feriebørn

I disse dage er der dømt nedtælling til feriebørn. Vi har nemlig fornøjelsen af at få min søsters 3 børn på sommerferie fra i morgen torsdag til søndag. Nu hvor vi ikke selv har børn, er det en meget hyggelig tradition. Men tænker også vi rammer sofaen hårdt søndag, når de er taget afsted 😉

Ungerne er 5, 7 og snart 14 år; de glæder sig og det gør vi også. Ældsteniecen har nu nået en alder, hvor ansigtsmassage og diverse behandlinger giver mening end at lege med legeklodser. Så det starter hun ferieopholdet i Odense med torsdag eftermiddag. 

Ellers står den i lighed med sidste år bl.a. på HCA festspil i Den Fynske Landsby, hvis vejret ellers arter sig. Og mon ikke også vi skal ud at teste moster Louise’s dankort lidt og forbi både tøjbutikker og Fætter BR 😉

Og uanset vejr og vind, så aflægger vi selvfølgelig Odense havnebad et besøg. MEN det hele store hit hos dem alle 3 plejer at være at vandgoplerne på Odense havn.

Vandgopler og pandekager
Havnegopler
Havnegopler

Vandgoplerne eller havnegoplerne er et interaktivt månelandskab i asfaltgummi. Når man hopper rundt på forhøjningerne tændes der for vandstråler, der sprøjter op fra en del af forhøjningerne. Det sjove er, at legen altid starter med at undgå at blive våd. For så at skifte karakter undervejs til at blive mest mulig våd! Vores rolle er primært at sætte sig på en bænk med lige dele saftevand, chokolade kiks og tørre håndklæder. Det er en ret fin arbejdsfordeling. For nogle er nemlig væsentlig mere trætte end andre, når vi går hjem kan jeg afsløre.

Udover ovenstående har jeg ladet mig inspirere af bloggen C and the City til også at smutte forbi Lotzes have og se H.C. Andersen paraden opføre eventyr i haven. Og så kan vi jo pasende indløse vores deal bevis på pandekager i det nærliggende Vaffelhuset i Overgade. 

Feriebørn i mange år

Mads og jeg har haft feriebørn i en del år efterhånden. Jeg har nemlig 6 nevøer og niecer i alderen 5-22 år. Det er faktisk meget fedt at de er spredt i alder, for så er det noget forskelligt vi laver med dem. Da min brors 3 drenge var yngre var de også på ferie både hos mig og hos os i Odense. 

Så der har været mange hyggelige timer i og omkring min gamle lejlighed i Nedergade, i Odense zoo, Egeskov, på de utallige legepladser vi besøgte og hvad vi nu ellers fandt på. Og kan stadig huske at ældste nordjyske nevø ikke var imponeret over, at jeg havde 5-6 legepladser i gå afstand. “Du ka’ godt find nogle flere” lyd det klare budskab fra ham til fasteren. Nu er det så vist barer vi skal kigge efter 😉

En ting har vi haft succes med gennem alle årene; nemlig mini is fra enten Kvickly og Lidl. Og de er sjovt nok også tit et hit som dessert når vi har (voksne) gæster 🙂

Så må vi håbe vores anstrengelser bærer frugt, og at de unge mennesker husker at besøge os på plejehjemmet, når den tid kommer 😉

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.