Ugen der gik bød på

Ugen der gik bød på er en hurtig update over ugen der gik her på havnekajen. Det gode vejr blev nydt og masser af skridt tilbagelagt.

Løb, konformationer og hej til giraffen

Ugen der gik bød på skønne ture p¨å Byens Ø

Ugen der gik bød på skønne ture p¨å Byens Ø

-den 3. konfirmation for vores vedkommende her i foråret på Kr. Himmelfartsdag. Og jeg kan konstatere, at det er indbringende at være konfirmand i dag. Erindrer jeg fik kufferter og ordbøger i gave, ha ha. Vi har nydt at være med til alle 3 konfirmationer og bedst af alt, så havde de 3 unge mennesker hver sin gode dag

-masser af sol og sommervejr – og mange skridt langs havnekajen

Elsker bananpandekager

Elsker bananpandekager

-Jeg er blevet helt vild med bananpandekager. Og ham den dejlige er rigtig god til at bage bananpandekager. Meget bedre end jeg selv er! Heldigvis bager han dem gerne til mig. TAK for det! Opskriften kan du se her

-udvidede min faste mandag “jeg drikker ikke kaffe” dag til også at omfatte tirsdag i denne her uge. Mandag er yoga dag og for meget kaffe og diverse yoga stillinger spiller ikke så godt sammen. Men jeg bliver nu aldrig fuldtids te-drikker….

-sidste runde i superligaen. Jeg har spillet med 2 hold i Ekstrabladets holdet.dk. Det gør det lidt sjovere 😉 Så hver fredag har budt på store overvejelser om hvilke spillere på mine 2 fiktive hold, der måske skulle udskiftes. Men tror Mads er glad for at slippe for mit “det bliver en dårlig runde” snak

Fik sagt hej til en giraf i Odense Zoo

Fik sagt hej til en giraf i Odense Zoo

-guldbryllup på restaurant Skovbakken; rigtig hyggelig familiedag med Lehd’erne og Skov’erne. Og heldigvis fik jeg også lige lejlighed til at sige hej til giraffen

Ugen der gik bød på 3 løbeture

Ugen der gik bød på 3 løbeture

-3 gange fik jeg snørret løbeskoene i ugens løb. KM tiderne var ikke prangende, men jeg er stolt over, at jeg fik lettet rumpetten fra sofaen

-3 dages arbejdsuge eftersom torsdag var Kr. Himmelfartsdag og jeg holdt fri fredag. Jeg må indrømme at jeg faktisk godt ku’ gå hen og blive ret glad for det der koncept med 3 dages arbejdsuge og 4 dages fri 😉

Maj var en aktivitetsfyldt måned

-afslutningen på 30 arrangements-mæssigt hektiske dage for os: 3 konfirmationer, en 70, en 75 års fødselsdag og et guldbryllup på 30 dage. Også måtte vi sige nej til en bryllupsfest gr. dato sammenfald. Alt sammen meget hyggeligt, men det gør ikke noget, at juni kalenderen ikke er lige så fyldt!

-Odense Havnekulturfestival – 3 dage med masser af aktiviteter og oplevelser her på havnen. Der kommer lige lidt billeder fra weekenden her på bloggen – enten senere i dag eller i morgen 😉

Mangler du inspiration til din næste kærestedate?

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine 17 ideer til en kæreste date på en printbar pdf.

Hverdage er der flest af - og derfor må hverdagene meget gerne indeholde små kæreste dates og masser af hverdagsglimmer.

Mit mål er at inspirere dig, uanset om du er 35 eller 50, til et liv, hvor der er plads til både løbesko, gode oplevelser, G&T og masser af livsglæde.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...