fbpx

Ugen der gik bød på

Ugen der gik bød på er en hurtig update over ugen der gik her på havnekajen. Det gode vejr blev nydt og masser af skridt tilbagelagt.

Løb, konformationer og hej til giraffen

-den 3. konfirmation for vores vedkommende her i foråret på Kr. Himmelfartsdag. Og jeg kan konstatere, at det er indbringende at være konfirmand i dag. Erindrer jeg fik kufferter og ordbøger i gave, ha ha. Vi har nydt at være med til alle 3 konfirmationer og bedst af alt, så havde de 3 unge mennesker hver sin gode dag

Ugen der gik bød på skønne ture p¨å Byens Ø
Ugen der gik bød på skønne ture på Byens Ø

-masser af sol og sommervejr – og mange skridt langs havnekajen

-Jeg er blevet helt vild med bananpandekager. Og ham den dejlige er rigtig god til at bage bananpandekager. Meget bedre end jeg selv er! Heldigvis bager han dem gerne til mig. TAK for det! Opskriften kan du se her

Elsker bananpandekager
Elsker bananpandekager

-udvidede min faste mandag “jeg drikker ikke kaffe” dag til også at omfatte tirsdag i denne her uge. Mandag er yoga dag og for meget kaffe og diverse yoga stillinger spiller ikke så godt sammen. Men jeg bliver nu aldrig fuldtids te-drikker….

-sidste runde i superligaen. Jeg har spillet med 2 hold i Ekstrabladets holdet.dk. Det gør det lidt sjovere 😉 Så hver fredag har budt på store overvejelser om hvilke spillere på mine 2 fiktive hold, der måske skulle udskiftes. Men tror Mads er glad for at slippe for mit “det bliver en dårlig runde” snak

Fik sagt hej til en giraf i Odense Zoo
Fik sagt hej til en giraf i Odense Zoo

-guldbryllup på restaurant Skovbakken; rigtig hyggelig familiedag med Lehd’erne og Skov’erne. Og heldigvis fik jeg også lige lejlighed til at sige hej til giraffen

Ugen der gik bød på 3 løbeture
Ugen der gik bød på 3 løbeture

-3 gange fik jeg snørret løbeskoene i ugens løb. KM tiderne var ikke prangende, men jeg er stolt over, at jeg fik lettet rumpetten fra sofaen

-3 dages arbejdsuge eftersom torsdag var Kr. Himmelfartsdag og jeg holdt fri fredag. Jeg må indrømme at jeg faktisk godt ku’ gå hen og blive ret glad for det der koncept med 3 dages arbejdsuge og 4 dages fri 😉

Maj var en aktivitetsfyldt måned

-afslutningen på 30 arrangements-mæssigt hektiske dage for os: 3 konfirmationer, en 70, en 75 års fødselsdag og et guldbryllup på 30 dage. Også måtte vi sige nej til en bryllupsfest gr. dato sammenfald. Alt sammen meget hyggeligt, men det gør ikke noget, at juni kalenderen ikke er lige så fyldt!

-Odense Havnekulturfestival – 3 dage med masser af aktiviteter og oplevelser her på havnen. Der kommer lige lidt billeder fra weekenden her på bloggen – enten senere i dag eller i morgen 😉

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.