Odense havnekulturfestival 2017

Efter 3 hektiske dage her på havnen er Odense havnekulturfestival 2017 slut. Og Odense havn er ved at genfinde sit normale udtryk.

Aktiviteterne har igen i år været mangeartede og på nær maden har diverse aktiviteter været gratis. Jeg er helt sikker på, at alle de besøgende har fået mange gode, nye og sjove oplevelser med herfra.På TV2 Fyns hjemmeside kan du se indslag fra årets havnekulturfestival.

Stor respekt og stor ros herfra til festivalkoordinator Maria Friis og alle de frivillige, der har lagt et meget stort arbejde i at arrangere havnefestivalen både før, under og efter festivalen.

Jeg glæder mig allerede til at se hvad I finder på til Odense havnekulturfestival 2018.

Herunder kan du se nogle af mine billeder fra den forgangne weekend:

Odense havnekulturfestival 2017 i billeder

Og tjek også Odense havnekulturfestivals facebook side ud. Her er der både billeder og videoer.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 17 idéer til en kærestedate

Vil du have tips til kærestehygge og modtage mails direkte i din indbakke, når jeg har nyheder at dele? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...