Odense havnekulturfestival 2017

Efter 3 hektiske dage her på havnen er Odense havnekulturfestival 2017 slut. Og Odense havn er ved at genfinde sit normale udtryk.

Aktiviteterne har igen i år været mangeartede og på nær maden har diverse aktiviteter været gratis. Jeg er helt sikker på, at alle de besøgende har fået mange gode, nye og sjove oplevelser med herfra.På TV2 Fyns hjemmeside kan du se indslag fra årets havnekulturfestival.

Stor respekt og stor ros herfra til festivalkoordinator Maria Friis og alle de frivillige, der har lagt et meget stort arbejde i at arrangere havnefestivalen både før, under og efter festivalen.

Jeg glæder mig allerede til at se hvad I finder på til Odense havnekulturfestival 2018.

Herunder kan du se nogle af mine billeder fra den forgangne weekend:

Odense havnekulturfestival 2017 i billeder

Og tjek også Odense havnekulturfestivals facebook side ud. Her er der både billeder og videoer.

Er du også lidt corona livsstils ramt?

Er du lidt corona ramt?

Er du lidt corona ramt?

Har du forkælet dig selv med lidt ekstra kage den sidste tid, så der lige er kommet et par kilo mere på sidebenene?

Består din morgenmad af 2 hurtige kopper kaffe? Og er det blevet lidt for let at smide dig på sofaen fremfor at finde løbeskoene frem?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til en sundere livsstil.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...