fbpx

Odense havnekulturfestival 2017

Efter 3 hektiske dage her på havnen er Odense havnekulturfestival 2017 slut. Og Odense havn er ved at genfinde sit normale udtryk.

Aktiviteterne har igen i år været mangeartede og på nær maden har diverse aktiviteter været gratis. Jeg er helt sikker på, at alle de besøgende har fået mange gode, nye og sjove oplevelser med herfra.På TV2 Fyns hjemmeside kan du se indslag fra årets havnekulturfestival.

Stor respekt og stor ros herfra til festivalkoordinator Maria Friis og alle de frivillige, der har lagt et meget stort arbejde i at arrangere havnefestivalen både før, under og efter festivalen.

Jeg glæder mig allerede til at se hvad I finder på til Odense havnekulturfestival 2018.

Herunder kan du se nogle af mine billeder fra den forgangne weekend:

Odense havnekulturfestival 2017 i billeder

Og tjek også Odense havnekulturfestivals facebook side ud. Her er der både billeder og videoer.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.