Tulipaner og pink gæslinger

Pink gæslinger

Pink gæslinger

I går eftermiddags gik gå turen forbi Storms Pakhus. Jeg bor ca 500 meter fra Pakhuset og havde set på Instagram, at Blomstertrylleriet, der p.t. residerer inde i selve Pakhuset, reklamerede med pink gæslinger.

Tulipaner og pink gæslinger

Og så måtte jeg jo lige en tur forbi sammen med ham den søde. Og dagens fangst bestod af: Tulipaner og pink gæslinger.

Jeg elsker tulipaner og jeg er mest til tulipaner, der ikke er røde. Jeg er vild med hvide tulipaner og tulipaner i alle mulige lilla afskygninger.

Og det var lige præcis hvad butikken bød på; et farvepotpourri af hvide, lyserøde og lilla tulipaner. Så nu pynter den flotte tulipan buket hjemme på skænken i vores stue.

Tulipanbuket

Tulipanbuket

Et lille fif til at få dine tulipaner til at holde længere er i øvrigt at lade dem blive i folien, når du sætter dem i vand og så lade dem stå koldt i 6-12 timer. Herefter fjerner du folien, den elastik, der typisk holder sammen på buketten m.v.

Pink gæslinger

Pink gæslinger er åbenbart det nye sort i år og jeg synes de er så fede. Så jeg har de sidste par uger været på udkig efter pink gæslinger. Så det var bare med at rykke hurtigt, da jeg så, at de kunne erhverves hos Blomstertrylleriet.

Hver gren kostede 10 kr., men hva’ fanden vi lever jo kun en gang. Og nogen gange skal man huske at forkæle sig selv. Så det gjorde jeg – eller rettere det gjorde Mads for han insisterede på at være galant og give mig både tulipaner og de pink gæslinger.

Gæslingerne har jeg sat i vores “natur hjørne” i vores køkken alrum. Sammen med min samling af stranddappere for jeg synes gæslingerne passer godt ind i min lille kunst opstilling.

En stranddapper er en unika bronzeskulptur lavet af en lokal nordjysk kunstner, Lars Stender fra Galleri Stender. Og jeg er fuldstændig betaget af Alba, Ella, Petra, Olivia, Karla og Alma, som jeg har døbt min stranddapper samling. Og de pink gæslinger passer perfekt i tøse-hjørnet 🙂

Pinkgæslinger og stranddappere

Pinkgæslinger og stranddappere

 

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Er du også lidt corona livsstils ramt?

Er du lidt corona ramt?

Er du lidt corona ramt?

Har du forkælet dig selv med lidt ekstra kage den sidste tid, så der lige er kommet et par kilo mere på sidebenene?

Består din morgenmad af 2 hurtige kopper kaffe? Og er det blevet lidt for let at smide dig på sofaen fremfor at finde løbeskoene frem?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til en sundere livsstil.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

2 Responses

 1. Jeg har ledt efter lilla tulipaner i dag, men de havde desværre kun røde..
  Og jeg skulle da lige har set dit indlæg, inden jeg satte dem i en vase, det tip vil jeg huske til næste gang..
  De der lyserøde gæslinger er godt nok flotte, er helt vilde med dem..

  Håber i har en dejlig weekend.. Knus <3

  • Louise siger:

   De har faktisk ret mange fede ting i Blomstertrylleriet. Og lilla er min farvoritfarve?
   Og det er faktisk heller ikke så længe siden at jeg hørte tipset med at lade tulipanerne stå i papiret?
   Håber det lykkes dig at finde nogle lyserøde?
   Også go’ weekend til Søren og dig?
   Knuz
   Louise