fbpx

Lysshow, gulerodssuppe og kænguruer

Lysaften i Odense Zoo
Lysaften i Odense Zoo

I går var Mads og jeg en tur i Odense Zoo. I januar og februar har Odense Zoo haft et nyt tiltag med deres lysshow med masser af farverrig lysopsætning på havens træer. Og havnens underholdningsminister, som Mads ind i mellem kalder mig, slog til igen. Fredag aften stod den nemlig på lysshow, gulerodssuppe og kænguruer.

Jeg havde købt billetter via Odense Zoos hjemmeside og havde valgt en fredag aften, idet det om fredagen var muligt at tilkøbe en 2 retters menu. Billetten gav os adgang til Odense Zoo fra kl. 17. Så vi startede med at gå en tur rundt i haven, mens det stadig var lyst og det dermed var muligt at se en del af dyrene ude i haven. 

Turen startede ved  kænguruerne, der trods det lidt kølige vejr opholdt sig ude. En lille fin oplevelse var at se en af kænguruerne med sin unge i pungen. Sjovt at se det lille hoved “stikke ud” af morens mave 🙂 Ellers gik turen forbi bl.a. aber, løver, søløver, sæler, skildpadder, flamingoer, chimpanser og mine elskede giraffer.

En del af dyrene var inde i deres huse og det kan jeg ikke fortænke dem i 🙂 Udover det var lidt køligt, så var det også lidt smattet at gå rundt på nogle af stierne i zoo. Så næste gang jeg skal i Zoo og det har regnet dagen før, må jeg lige huske at have de terrængående sko på!

Lysshow og gulerodssuppe

Vi skulle spise på 1. salen i Safari Lounge og lidt før kl. 18 fik vi anvist vores bord i loungen. Rummet er udsmykket med masser af afrikansk kunst og dyr, så man er den rette stemning. Jeg vil gætte på, at der var omkring 40 gæster, der havde valgt at købe den 2 retters menu: gulerodssuppe og beuf stroganoff med kartoffelmos og hvidkålsalat.

Bortset fra at personalet var noget længe om at servere forretten (det tog vel 20 minutter at servere forretten for de ca 40 gæster), så var det en fin aften. Gulerodssuppen smagte super lækkert. Og tror næsten jeg har fået mod på at prøve at lave det selv! Hovedretten var også lige i skabet; den blev serveret som “tag selv” og det foregik i god ro og orden og alle fik mad væsentlig hurtigere end ved forretten.

Efter en god times tid i Safari Loungen var det nu tid til at skulle opleve det i Odense berømte lysshow. Bevæbnet med en varm kop kakao og mit kamera gik Mads og jeg endnu en tur rundt i haven.

Turens retning blev selvfølgelig bestemt af hvor det flotte lysshow var sat op i haven. Og for at gøre turen rundt lidt mere medgørlig havde Odense Zoo også tændt en del fakler langs stierne.

Det var utrolig smuk oplevelse at gå rundt i Odense Zoo og se grønne, blå, røde og lilla farver lyse op i havens træer. Det skal opleves “live”. Har du ikke været forbi i år, så overvej det seriøst, hvis Odense Zoo gentager lysshowet til næste år.

Ros til Odense Zoo for at finde på nye tiltag, så vi stadig har lyst til at besøge vores lokale zoo. Og tak til min dejlige kæreste for altid at være med på mine skøre indfald.

Herunder lidt billeder fra vores farverrige aften:

 

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.