Tilbageblik på ugen #5

Tjek ved første uge efter nytår. Jeg synes dog, at det nye år skal lige løbes i gang efter en hyggelig nytårsaften, julehygge og en del fridage. Og nej, jeg mener det ikke så’en bogstaveligt, at løbeskoene endnu er blevet snøret. Desværre!

Tilbageblik på ugen #5

-ugens højdepunkt var min fødselsdag først på ugen, hvor jeg blev fejret af både min søde kæreste Mads og mine søde kolleger. Du kan se min fine fødselsdagsbuket fra Mads og noget af gavebordet her. Og der bliver nok også lidt fødselsdags tamtam, når vi er landet i Hamborg her senere i dag.

Gavebord
Gavebord

-i lørdags var vi i biffen for at se ”A star is born”. Filmen varer 2 timer og 15 minutter og jeg er personligt altid lidt udfordret, når en film er længere end 1.5 time 😉 Jeg kan simpelthen ikke holde fokus. MEN jeg må indrømme, at “A star is born” er god som i VIRKELIG god. Og super flotte skuespilpræstationer af Lady Gaga og Bradley Cooper. 5 bægre popcorn og en kleenex herfra!

-på nær en enkelt dag, hvor jeg var mega træt, har jeg rundet de 10.000+ skridt de øvrige af ugens dage.

Højvande og nytårskoncert

-vi har 2 gange på en uge oplevet temmelig forhøjet vandstand i Odense havn. Lidt scary og lidt spændende på en gang. Men heldigvis holdt vandet sig i havnebassinerne og oversvømmede hverken Odense havnebad eller vores promenader. Men det var tæt på!

Vand til kanten 2. januar
Vand til kanten 2. januar
Vand til kanten 9. januar
Vand til kanten 9. januar

-nytårskoncert med Odense Symfoniorkester i går aftes. Titlen var “Den glade enke” af Franz Lehar og oplevelsen var ganske munter. Og selvom jeg nok mest er til at lytte til klassisk musik i den lettere ende af skalaen uden sang, så var det dygtige (opera)sangere, der var sang i aftenens operette-ting.

Nytårskoncert med Odense Symfoniorkester - og det er desværre no go at tage billeder under koncerten
Nytårskoncert med Odense Symfoniorkester – og det er desværre no go at tage billeder under koncerten

-og fuck hvor var/er det hårdt at komme i gang igen efter juleferien! Alle de der gode intentioner med “at nu går vi lige lidt tidligere i seng og står lidt tidligere op, selvom det er ferie”. Yeah right, det holdt ikke en meter. Men skønt at være tilbage på kontoret blandt kollegerne 😉

Du kan læse mit forrige tilbageblik her.

Kursen er nu her fredag morgen sat mod Hamborg. Rigtig god weekend til jer allesammen!

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Er du også lidt corona livsstils ramt?

Er du lidt corona ramt?

Er du lidt corona ramt?

Har du forkælet dig selv med lidt ekstra kage den sidste tid, så der lige er kommet et par kilo mere på sidebenene?

Består din morgenmad af 2 hurtige kopper kaffe? Og er det blevet lidt for let at smide dig på sofaen fremfor at finde løbeskoene frem?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til en sundere livsstil.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...