fbpx

Tilbageblik på ugen #4

Den sidste uges tid har været pænt hektisk – i det her indlæg “Tilbageblik på ugen #4” har jeg valgt primært at vise min uge i i billeder. Nogen gange siger billeder nemlig mere end ord. Og så må jeg i øvrigt advare mod at det er en meget stolt faster, der ar skrevet det her indlæg. Længere ned kan du se hvorfor.

 
Tilbageblik på ugen #4

Sidste lørdag stod den på familiefest i familien i det nordjyske, hvor jeg kommer fra. Nærmere betegnet på slægtsgården nær Fjerritslev, hvor min bror og svigerinde bor og fejrede deres 50 års fødselsdage med en stor sommerfest.

Festen foregik lørdag aften, men Mads og jeg kørte til Aalborg fredag aften og overnattede på Aalborg Airport hotel i udkanten af NørreSundby. Vi ville selv betakke os for at have overnattende gæster dagen før en stor fest. Så derfor valgte vi hotel løsningen, så vi ikke skulle køre ud og hjem samme dag.

Vores værelse på Aalborg Airport hotel. Vi spiste inde i Aalborg fredag aften og havde allieret os med et par drinks til hotelværelset. Og vi var selvfølgelig også lige en tur ovre i lufthavnen og se fly lande og lette.
Vores værelse på Aalborg Airport hotel. Vi spiste inde i Aalborg fredag aften og havde allieret os med et par drinks til hotelværelset. Og vi var selvfølgelig også lige en tur ovre i lufthavnen og se fly lande og lette.

Lørdag formiddag og eftermiddag hyggede vi os i Aalborg og så bl.a. lidt Regatta, shoppede og spiste frokost. Herefter kørte vi en tur forbi Svinkløv for at se genopbygningen af det nedbrændte Svinkløv Badehotel. Det er lidt vej endnu som du kan se:

Det ny Svinkløv Badehotel in the making
Det ny Svinkløv Badehotel in the making

Vi landede på Vestergård sidst på eftermiddagen. Fødselarerne og deres 3 drenge + diverse hjælpere havde styr på det hele. De var i gang med at blande velkomstdrinks, da vi kom – og så hjælper man jo gerne med prøvesmagningen.

Sommerfesten blev holdt i et stort telt på gårdspladsen med plads til 120 gæster. Efter nordjyske forhold er det lige "de nærmeste", :-)
Sommerfesten blev holdt i et stort telt på gårdspladsen med plads til 120 gæster. Efter nordjyske forhold er det lige “de nærmeste” 🙂
Jeg er den stolte faster til de her 3
Jeg er den stolte faster til de her 3 flotte fyre?

Vi kørte hjem fra festen lørdag aften for at have søndagen hjemme i Odense Vi lå brak på sofaen det meste af søndagen – sådan er det når man kommer sent i seng og har vores alder, ha ha!

Job og i byen

Ellers bød ugen på travlhed på jobbet. Jeg arbejder i BtC afdelingen hos Fyens Stiftstidende/Jysk Fynske Medier på Banegårdspladsen i Odense. Officielt er min titel projektleder, men jeg plejer at kalde mit job et blækspruttejob. Ofte bliver jeg blandet ind i mange forskelligartede opgaver. Men jeg kan godt li’ at have en alsidig hverdag og er god til at se løsninger.

Min uge på jobbet var med masser af sjove udfordringer og også lidt hektisk. Vi sluttede ugen af med at sende hende jeg deler kontor med på barsel. Så der blev hygget i kantinen.
Min uge på jobbet var med masser af sjove udfordringer og også lidt hektisk. Vi sluttede ugen af med at sende hende jeg deler kontor med på barsel. Så der blev hygget i kantinen.

Sammen med skønne blogger girls fra Fynske Influencers var jeg også til en event i ugen, der gik. Og det er sjovt at møde ligesindende og få lidt input og inspiration.

Sammen med blogger pigerne er det ok at tage billede - og tage mange billeder - og fra alle vinkler
Sammen med blogger pigerne er det ok at tage billede – og tage mange billeder – og fra alle vinkler

Ingen Sct Hans bål til os i går lørdag. Vi valgte sofa løsningen og så skiftevis “Tyskland-Sverige” og “Sct Hans fra Karrebæksminde” på TV2 Charlie (ja, så gamle er vi også blevet, at vi nu ser Charlie og indrømmer det 🙂 )

I dag søndag er der dømt afslapning inden en ny uge truer. God søndag derude!

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.