Tilbageblik på ugen #4

Den sidste uges tid har været pænt hektisk – i det her indlæg “Tilbageblik på ugen #4” har jeg valgt primært at vise min uge i i billeder.

 
Tilbageblik på ugen #4

Sidste lørdag stod den på familiefest i familien i det nordjyske, hvor jeg kommer fra. Nærmere betegnet på slægtsgården nær Fjerritslev, hvor min bror og svigerinde bor og fejrede deres 50 års fødselsdage med en stor sommerfest.

Festen foregik lørdag aften, men Mads og jeg kørte til Aalborg fredag aften og overnattede på Aalborg Airport hotel i udkanten af NørreSundby. Vi ville selv betakke os for at have overnattende gæster dagen før en stor fest. Så derfor valgte vi hotel løsningen, så vi ikke skulle køre ud og hjem samme dag.

Vores værelse på Aalborg Airport hotel. Vi spiste inde i Aalborg fredag aften og havde allieret os med et par drinks til hotelværelset. Og vi var selvfølgelig også lige en tur ovre i lufthavnen og se fly lande og lette.

Vores værelse på Aalborg Airport hotel. Vi spiste inde i Aalborg fredag aften og havde allieret os med et par drinks til hotelværelset. Og vi var selvfølgelig også lige en tur ovre i lufthavnen og se fly lande og lette.

Lørdag formiddag og eftermiddag hyggede vi os i Aalborg og så bl.a. lidt Regatta, shoppede og spiste frokost. Herefter kørte vi en tur forbi Svinkløv for at se genopbygningen af det nedbrændte Svinkløv Badehotel. Det er lidt vej endnu som du kan se:

Det ny Svinkløv Badehotel in the making

Det ny Svinkløv Badehotel in the making

Vi landede på Vestergård sidst på eftermiddagen. Fødselarerne og deres 3 drenge + diverse hjælpere havde styr på det hele. De var i gang med at blande velkomstdrinks, da vi kom – og så hjælper man jo gerne med prøvesmagningen.

 

Sommerfesten blev holdt i et stort telt på gårdspladsen med plads til 120 gæster. Efter nordjyske forhold er det lige "de nærmeste", :-)

Sommerfesten blev holdt i et stort telt på gårdspladsen med plads til 120 gæster. Efter nordjyske forhold er det lige “de nærmeste” 🙂

Jeg er den stolte faster til de her 3

Jeg er den stolte faster til de her 3 flotte fyre?

Vi kørte hjem fra festen lørdag aften for at have søndagen hjemme i Odense Vi lå brak på sofaen det meste af søndagen – sådan er det når man kommer sent i seng og har vores alder, ha ha!

Job og i byen

Ellers bød ugen på travlhed på jobbet. Jeg arbejder i BtC afdelingen hos Fyens Stiftstidende/Jysk Fynske Medier på Banegårdspladsen i Odense. Officielt er min titel projektleder, men jeg plejer at kalde mit job et blækspruttejob. Ofte bliver jeg blandet ind i mange forskelligartede opgaver. Men jeg kan godt li’ at have en alsidig hverdag og er god til at se løsninger.

Min uge på jobbet var med masser af sjove udfordringer og også lidt hektisk. Vi sluttede ugen af med at sende hende jeg deler kontor med på barsel. Så der blev hygget i kantinen.

Min uge på jobbet var med masser af sjove udfordringer og også lidt hektisk. Vi sluttede ugen af med at sende hende jeg deler kontor med på barsel. Så der blev hygget i kantinen.

Sammen med skønne blogger girls fra Fynske Influencers var jeg også til en event i ugen, der gik. Og det er sjovt at møde ligesindende og få lidt input og inspiration.

Sammen med blogger pigerne er det ok at tage billede - og tage mange billeder - og fra alle vinkler

Sammen med blogger pigerne er det ok at tage billede – og tage mange billeder – og fra alle vinkler

 

Ingen Sct Hans bål til os i går lørdag. Vi valgte sofa løsningen og så skiftevis “Tyskland-Sverige” og “Sct Hans fra Karrebæksminde” på TV2 Charlie (ja, så gamle er vi også blevet, at vi nu ser Charlie og indrømmer det 🙂 )

I dag søndag er der dømt afslapning inden en ny uge truer. God søndag derude!

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...