fbpx

Fint besøg, vaffelis og lidt om VM

Fredag eftermiddag fik vi besøg af vores 14 årige niece C. Da hun bor på Sjælland til daglig, er det skønt at hun nu har nået den alder, hvor hun ikke skal hentes og bringes, men bare kan tage toget herover selv.

Vi hygger med C på terrassen
Vi hygger med C på terrassen

Det blev til et 24 timers besøg, da den unge dame havde en fest lørdag aften. Så vi satte hende på toget igen lørdag ved 18 tiden.

Vi har den tilgang, at det skal være en god oplevelse at besøge onkel Mads og moster/faster Louise. Det betyder dog ikke, at man må alt, når man er på ferie her, men næsten. Og serviceniveauet er en anelse højt, selvom begrebet en anelse er nok lidt relativt her ?

Vi har også haft besøg af ældsteniecens lillebror og lillesøster. Det kan du læse mere om her.

Fint besøg, vaffelis og og lidt om VM

Der blev shoppet igennem ude i RosengårdsCentret bl.a. hos Zara, vi fik spist aftensmad på Storms Pakhus fredag aften og frokost på Mamma’s inde i city lørdag.

Yatzy pitabrød og curly fries på Storms Pakhus - og nej niecen fik øl men cola!
Yatzy pitabrød og curly fries på Storms Pakhus – og nej niecen fik ikke øl men cola!

Og vi fik da også lige besøgt det lokale ishus her på Odense havn. Nemlig Ishuset Ve’Kajen, der bl.a. har gammeldags kræmmerhus is.

Er du til vaffelis, så er ishuset altså et besøg værd!

Vaffelis fra Ishuset Ve'Kajen og skøn udsigtVaffelis fra Ishuset Ve'Kajen og skøn udsigt
Vaffelis fra Ishuset Ve’Kajen og skøn udsigt
De små bliver store

Og så var det altså sjovt at opleve hvor stor og beleven C er blevet. Jeg har jo kendt hende hele hendes liv og Mads fra hun var knap 3 år. Så vi har selvfølgelig også ligget på gulvet og leget med lego. Og nu kunne vi så sidde på terrassen og snakke om byggeri på Odense havn og alt muligt.

Der sker altså noget med de der unge mennesker omkring konfirmationsalderen. Det har vi også oplevet med vores øvrige nevøer og niecer. De begynder at blive mere voksne og vil gerne være med i en voksensamtale.

Søndag hvilede Mads og jeg ud; ikke på grund af C’s besøg, men snarere fordi vi havde haft en hård uge op til. Så der var sgu dømt sofakartofler det meste af dagen.

Søndag aften rev vi os dog op til selvfølgelig at se Danmark mod Kroatien i 1/8 finalen. Og den kamp blev da lige spændende nok – med straffespark und alles. Øv vi ikke gik videre, men det var vist heller ikke helt fortjent. Medmindre vi kun skal bedømmes på Kasper Schmeichels indsat. For så burde vi da vinde det her VM!

Fint besøg, vaffelis og lidt om VM
Fint besøg, vaffelis og lidt om VM
Tab og vind med samme sind

Til gengæld hører det ingen steder hjemme at nogen fodboldspillere får dødstrusler og lignende efter et evt. brændt straffespark. Jeg er ikke FCK fan, men det fortjener Nicolai Jørgensen ikke.

Vi vinder som hold og vi taber som hold. Sådan må det være! Og stor respekt for de spillere, der påtager sig det store ansvar at skulle sparke et straffespark.

Og ja, nu hvor DK er ude så kaster jeg min kærlighed på broderfolkene til den ene og den anden side: England og Sverige.

Tilbage er kun at sige: kære nevøer og niecer I er altid velkomne til at komme og besøge os!

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.