fbpx

Og hvordan går det så lige med at være autentisk?

Mit 2018 ord er AUTENTISK
Mit 2018 ord er AUTENTISK

Egentlig ok hvis jeg selv skal sige det. I starten af året valgte jeg nemlig at finde ét ord, der skal guide mig her i 2018. Mit valg faldt på “autentisk” og det kan du læse mere om i mit blogindlæg fra januar her.

Det fede ved at vælge mig et ord har været, at jeg synes faktisk, at jeg forpligtiger mig selv lidt overfor mig selv 🙂

Lyder måske lidt skørt, men jeg synes faktisk mit ord har hjulpet mig til at holde fokus på det jeg gerne vil. Mit ord hænger hverken på køleskabet eller noget i den stil, men ligger bare i baghovedet på mig.

Og hvordan går det så lige med at være autentisk?

Der er selvfølgelig fortsat er plads til forbedring, men jeg er uden tvivl på rette spor.

Jeg er helt klart blevet mere bevidst om at vælge til og fra. Og at det er helt ok at vælge til og fra. Og at det f.eks. er ok at sige nej tak til noget. Og at sige ja tak til at deltage i noget, men at energien kun rækker til at deltage i en del af det arrangement jeg/vi er inviteret til. Og ved I hvad? Det føles faktisk ret fedt 🙂

Det fede er også, at mine nærmeste omgivelser faktisk også har taget godt i mod det nye mig. Og tak for det – I ved selv hvem I er!

Og hvordan går det så lige med at være autentisk? Ret godt!
Og hvordan går det så lige med at være autentisk? Ret godt!

Men jeg ved også godt, at det jeg er i gang med er en længere rejse. En personlig rejse, der skal lære mig fortsat at blive endnu bedre til at fokusere på det, der giver mig energi. Og til stadighed lære mig at fravælge det, der dræner mig for energi. Og så slippe det. Gør noget ved det – eller slip det lyder beskeden jævnligt til mig selv.

Jeg skal ikke være verdensmester til det hele; hele tiden. Og ja, det er noget af en udfordring for en “jeg plejer at have styr på det meste kontrolfreak” som mig. Ha, ha!

But I’m getting there. Så alt i alt er jeg kommet et pænt stykke ned ad den autentiske personlige rejsevej. Og det er vel ikke så skidt endda – for nu at sige det på godt jysk 🙂

Skøn solskinsonsdag til jer alle!

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.