fbpx

Skab hygge stemning på din altan

Reklame/samarbejde med Dyberg Larsen Lamper

Et godt lys er ikke foragte uanset om du befinder dig indendørs eller udendørs. Og nu har jeg også nået en alder, hvor jeg ikke kun sætter pris på et godt lys. Nej jeg vil også gerne have et flot design. Så da Dyberg Larsen kontaktede mig med henblik på samarbejde, tog det mig ikke ret lang tid at sige ja tak til at teste nogle af deres stilrene lamper.

Jer, der har fulgt med hos mig et stykke tid, ved at Mads og jeg lever en stor del af vores liv på vores altan i sommerhalvåret. Vi elsker at sidde på altanen og hygge – ikke mindst på de lune sommeraftner. Her i vinterhalvåret tæller vi i den grad ned til, at vejret igen bliver altan vejr.

Og vi er de første i vores lejlighedskompleks til at indvie vores altan og vi er de absolut sidste, der rykker indenfor igen om sommeren. Når naboerne skal fortælle nye beboere hvem vi er, er det ofte med beskrivelsen ’Mads og Louise, ja det er dem, der altid sidder ude på altanen’ (i hvert fald i sommerhalvåret)

En stor del af altanhyggen er udover hinandens gode selskab vores hyggebelysning. Vi har været omkring mange typer af udendørs lamper, både med og uden strøm. Men vi har aldrig helt fundet nogle, der har fungeret optimalt.

Så derfor var det total oplagt for os at vælge 3 af Dyberg Larsens udendørs lamper. Og retfærdigvis skal det siges, at de 2 af dem rent faktisk også kan bruges indendørsJeg tænker det er ret nice med flere anvendelsesmuligheder.

Lanterne og solar lampe
Vores udendørs lamper er med til at skabe hyggestemning på vores altan

Skab hygge stemning på din altan

Vi har valgt 3 forskellige Dyberg Larsen udendørs lamper:

Valencia solar bed lampe

Valencia er Dyberg Larsens nye serie til udendørs brug. Vi har normalt haft nogle billige solcelle lampe til at stå i nogen af vores planter, men de giver ikke ret meget lys og holder ikke ret længe.

Spyddet på bed lampen kan monteres direkte i jorden eller i en krukke. Og bed lampen lyses op af Solar panelet som sidder i toppen af lampen.

Du kan læse mere om vores bedlampen her: Valencia bedlampe (reklamelink)

solcelle havelampe
Vores Valencia bedlampe giver et hyggeligt lys og er net at sætte i en af vores krukker, da den har et spyd

Noah solar lampe (kan bruges både indenfor og udenfor)

Noah Solar er en opladelig udendørs bordlampe med en hank i bambus, som lampen nem at tage med på farten. 

Lampen tænder selv når tus mørket starter og kan både lades op via det indbyggede solcellepanel og via usb ledning i bunden.

Den lamper skriger da på sommeraftner og kølig hvidvin eller hvad?

Du kan læse mere om lampen her: Noah Solar (reklamelink)

genopladelig solcelle lampe på altanbord
Noah Solar er en opladelig bordlampe, der kan bruges både ude og indenfor. Den flotte hank i bambus, gør lampen praktisk at tage med på farten.

Lucca lanterne (der kan bruges både indenfor og udenfor)

Lucca lanterne er i kraftigt aluminium med bærehank og har indbygget LED i toppen. Lanternen fås i 3 størrelser.

Lanternen har 3 lysstyrker og skal oplades via et usb stik. Og jeg har faktisk luret lidt på, om vi skulle overveje at erstatte vores 2 mindre bordlamper på vores skænk med 2 lanterne lamper.

Læs mere om vores lanterne lampe her: Lucca lanterne lampe (reklamelink)

lanterne lampe på bord på altan
Vores nye Lucca lanternelampe kan indstilles på 3 forskellige lystrin

Ingen sammenknebne øjne ved skrivebordet

Dyberg Larsen har et stort udvalg af indendørs lamper, uanset om du skal bruge en lampe til sofabordet, gulvet, væggen, skrivebordet eller over spisebordet.

Jeg har været på udkig efter både god og pæn skrivebordslampe til vores hjemmekontor. Vores hjemmekontor er nemlig i vores køkken/alrum. Så udover funktionalitet, har vi også fokus på at kontoret godt må se lidt pænt ud, når det nu ikke er gemt af vejen.

Vores nye LED skrivebordslampe ’Office’ fra Dyberg Larsen har et flot, enkelt og klassisk design. Og så har lampen har 3 lys indstillinger, hvilket jeg synes er ret genialt.

Office lampen fåes i 3 forskellige farver: Office bordlampe (reklamelink)

Nem at justere til det rette lys

De 3 indstillinger er til afslapning, læsning og arbejde. Hver lystype har en lysfarve, der passer til om du læser, slapper af eller arbejder.

Indenfor hver af de 3 kategorier kan jeg justere lyset i high og low.  Det gør det nemt for mig at finde et lys, som er behageligt i forhold til, hvad jeg foretager mig.

Selve lampen er i øvrigt nem at justere, da både armen og selve hovedet kan indstilles efter behov. For det er nemlig også vigtigt hvor lyset kommer fra ift genskær m.v.

En anden ret fed feature er, at jeg kan oplade min mobil på lampens fod gr. den indbyggede og trådløse QI lader. Vær dog obs på at din mobiltelefon skal være designet til QI opladning.

Skrivebordslampen bruges allerede flittigt hver dag. Og jeg er ikke i tvivl om, at vores 3 udendørs lamper bliver sommeren 2023 store hit, når vi starter på altanlivet lige om lidt.

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand i Asperup på Fyn og blev grundlagt af Thomas Dyberg Larsen i 2016. Firmaet designer og fremstiller belysning til både indendørs og udendørs brug.

Produkterne er i klassisk nordisk stil. Dyberg Larsen har fokus på design og kvalitet samtidig med, at de er prisvenlige.

Dyberg Larsen har fokus på og respekt for miljøet og for produktets mest ansvarlige vej fra producent og helt hjem til forbrugeren. Emballagen optimeres og tilpasses løbende med øje for at skåne miljøet mest muligt.

De producerer lamper til både vægge, gulv, loft og bord samt udendørslamper.

Seneste skud i produktsortimentet er deres genopladelige lamper, så du kan tage lyset med dig – også selvom der ikke er en stikkontakt i nærheden. Du kan se alle deres lamper på Dyberg Larsen (reklamelink).

Vil du have flere tips til hvordan du indretter din altan hyggeligt, så find inspiration i mit tidligere blogindlæg ‘Sommerliv på altanen‘.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.