fbpx

Selvforkælelse

indlægget indeholder reklamelink

Selvforkælelse – hvad er det for dig? Og er du god til at forkæle dig selv? Selvforkælelse er begyndt at fylde mere i mit liv. For mig er det at forkæle mig selv lig med at gøre noget godt for mig selv. Og det kan være alt fra at købe nogle lækre items, tøj, sko, mad eller en eller anden form for wellness behandling. Jeg tænker også, at nu hvor jeg har nået en alder som 54 årig, er det ret ok at have fokus på mig selv. Selvom jeg naturligvis fortsat også er generøs overfor ham den søde og de der skønne nevøer og niecer.

Selvforkælelse er for mig lig med bl.a. nye smykker
Selvforkælelse er for mig lig med bl.a. nye smykker

En vigtig del af det at føle mig godt tilpas er for mig at være velklædt. Og her er mine accessories en vigtig del. Jeg er f.eks. ikke så god til det med tørklæder. Eller jo jeg synes de er fine, men det bliver hurtigt for varmt for mig. Til gengæld er jeg vild med øreringe og armbånd. Det er nemlig selvforkælelse for mig. Og jeg synes altid lige min nuværende beholdning kan suppleres op med noget nyt!

Øreringe og armbånd

For mig behøver smykker ikke at være dyre; de skal blot ‘sige’ mig noget. Det kan være gennem form, farve eller symbolik. Gennem et af mine bloggernetværk stiftede jeg bekendtskab med Mette og hendes smykkefirma ‘Moving Spirit Soul Jewelry‘ (reklamelink).

Og med det bekendtskab er jeg nu den glade indehaver af et par meget fine rosakvarts øreringe. Øreringene er i en sart lyserød farve. Samt 2 smukke perlearmbånd med hhv en sort onyx sten og en rosakvarts sten, der passer til øreringene. Og jeg tænker, at mine nye smykker bliver ret lette at style til sommerens hotte gule, lyserøde, blå og grønne farver i garderoben.

Sol, strand og nye øreringe og armbånd fra Moving Spirit Soul Jewelry
Sol, strand og nye øreringe og armbånd fra Moving Spirit Soul Jewelry

Lette og petit

En anden ting jeg godt kan li’ ved Mettes smykker er, at de er lette og ‘petit’. Personligt er jeg nemlig ikke så meget til smykker, der er alt for voldsomme og/eller tunge. Mine smykker skal give et lille touch og understøtte min påklædning. De skal ikke dominere. Og de 2 fine perlearmbånd tænker jeg sagtens jeg kan bruge sammen med et af mine gamle armbånd lavet af lidt større ferskvandsperler. Det kan du se nederst i indlægget.

Derudover er det en fin ting, at Mette har en personlig historie at binde på sit smykkefirma. Det er lige down my alley at mærke efter hvad der føles godt at bruge sin tid og sit arbejdsliv på. Du kan læse Mettes historie via linket nederst i mit indlæg.

Rabatkode

Vil du være klar til sol og sommer med nogle af Mettes smukke spirituelle smykker? Ja så har jeg mulighed for at tilbyde dig 10% rabat, når du shopper på Moving Spirit Soul Jewelry (reklamelink*) Brug rabatkoden ‘theharbourgirl’ og få 10% rabat på dine nye smykker.

*Linket er det man kalder et affiliate link. Det betyder blot at linket indeholder en lille kode, som gør at Moving Spirit Soul Jewelry kan se at du kommer ind på deres hjemmeside via min blog. Det bliver altså ikke dyrere for dig at købe et eller flere af Moving Spirits smykker. Men når du køber et smykke via mit link betyder det, at jeg tjener en en lille skilling til min blog.

Moving Spirit Soul Jewelry øreringene og armbåndene er lette at style, f.eks. til min gule Fransa t shirt og en blå Odense havn
Moving Spirit Soul Jewelry øreringene og armbåndene er lette at style, f.eks. til min gule Fransa t shirt og en blå Odense havn

Måske du – som jeg – tror på krystaller

Spirituelle smykker har en healende effekt og kan påvirke din krop og sjæl i en positiv retning, når du bærer dem. Hvis du altså tror på den slags. Og hvis du ikke selv er så meget til det spirituelle, ja så kan du jo bare nyde de smukke smykker – og måske gør de dig så alligevel lidt godt på de indre linjer!

Jeg har tidligere prøvet lidt til med krystalsten, bl.a. med min jaderulle og ved at bruge krystaller mod min tinnitus. Så tanken om spirituelle smykker ligger mig på ingen måde fjern.

Det betyder de spirituelle smykker

Den sorte Onyx sten kan berolige frygt, bearbejde sorg samt øge stabilitet og sikkerhed og kan stimulere min hørelse (bye bye tinnitus) og koncentration.

Den lyserøde Rosakvarts symboliserer kærlighed og harmoni og så beskytter stenen mod skadelige stråler.

Mette, der har startet smykkefirmaet Moving Spirit Soul Jewlery, startede faktisk med at sælge symbolsmykker som Livets Træ, Chakras og Lotus. Mange af disse smykker var lavet på Bali, der har en stor tradition med spirituelle smykker. Mette følger nu sit hjerte og har valgt nu at have sit primære fokus på at designe sine egne spirituelle smykker af små perler og små krystaller.

armbåndene kan også styles med et af mine gamle armbånd med ferskvandsperler
armbåndene kan også styles med et af mine gamle armbånd med ferskvandsperler
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

8 Comments

 1. 07/06/2020 / 16:57

  Smykker kan ændre et outfit totalt, så kan godt forstå at du er glad for lidt selvforkælelse på det punkt. 🙂
  /Annette

  • 07/06/2020 / 18:52

   Taak???????? Så fine og enkle???????????? så de bli’r en fast del af min garderobe????????

   God søndag aften til dig☀️????

   Kh
   Louise

 2. 07/06/2020 / 10:10

  Mine penge går oftest til oplevelser men på det sidste har jeg også måtte opgradere garderoben. Efter et par år med graviditet og fødsel trængte der til lidt nyt i skabet og må altså indrømme at det føles virkeligt godt!

  Jeg har ikke prøvet de store kræfter med det spirituelle men er heller ikke afvisende overfor det. Pt. har vi en vandflaske i køleskabet med krystaller i som skulle give vandet wellness og de må kunne noget for vandet smager anderledes og er meget mere blødt og lækkert.

  Kh Helle

  • 07/06/2020 / 11:25

   Hej Helle

   Rejseoplevelser står nu også på min selvforkælelses liste.

   Jeg har nu ikke forsøgt mig med krystaller i vand, men det lyder da spændende????Hvilke krystaller putter du i din vandflaske?

   Kh
   Louise

   • 07/06/2020 / 12:56

    Ja der er nu heller ikke noget som en god middag, en spadag med veninderne eller en getaway. Pt. er vi lidt begrænsede men det behøver heldigvis heller ikke være dyrt. Det kan være en hyggelig skovtur med en lækker sandwich.

    Det er en vandflaske i glas købt med krystaller i bunden som skulle give vandet wellness. Jeg kan desværre ikke lige huske præcis hvad den hedder.

    Kh.
    Helle

   • 07/06/2020 / 16:12

    Hej Helle

    Helt enig; selvforkælelse behøver bestemt ikke at være dyrt. Og tak for tippet med vandflasken; jeg prøver bare lige at spørge fætter Google.

    Ha’ en go’ søndag!

    Kh
    Louise

 3. 05/06/2020 / 08:46

  Selvforkælelse er altid godt – og små fine smykker hører klart til, i den kategori. Det spirituelle har jeg normalt ikke nogen fidus til, men tager jeg fejl, og der følger lidt god karma med stenene, så er det jo et win win indkøb.

  Kh fra Janet

  • 05/06/2020 / 10:01

   Hej Janet
   Ja, smykker er altid godt???????? Og det med det spirituelle er nok en tro’s sag. Noget quickfix er det ikke, men omvendt er der mere mellem himmel og jord….????????

   Ha’ en skøn forlænget weekend????????????????‍♀️

   Kh
   Louise