fbpx

Self tracking #2

Self tracking – virker det så? Ja, det gør det sgu er det korte svar!

Målet er 10.000 skridt om dagen
Selftracking virker
Selftracking virker

Da jeg købte Vivofit’en midt i juni satte jeg mig et mål om at jeg skulle gå 10.000 skridt om dagen. Og det er lykkedes mig stort set hver eneste dag. Enkelte dage har det været svært at nå de 10.000 skridt. Men det sjove er så, at dagen efter har jeg så lidt ekstra fokus på at få indhentet de manglende skridt fra i går 🙂 Så personligt finder jeg det sjovt at konkurrere med mig selv!

Røde streger på Vivofit uret
Røde streger på Vivofit uret

Det virker også rimligt motiverende på mig, når mit Vivofit3 ur begynder at vise røde streger i displayet. Det gør Vivofit nemlig efter en times inaktivitet. De røde streger minder mig nemlig om, at nu er det tid til at røre mig igen. Og de kommer også, selvom jeg har været aktiv og gået mange skridt tidligere på dagen 🙂

Self tracking’en gør bare, at jeg har lettere ved at få mig rørt, f.eks. efter aftensmaden. Her kan sofaen nemlig være faretruende indbydende. Eller hvis regnen vælter ned som i dag søndag. Eller hvis jeg har siddet lidt for længe på kontorstolen. Og ofte bliver gåturen også lidt længere undervejs 🙂 For når Mads og jeg først er kommet afsted f.eks. på vores aftentur, så snupper vi lige et par hundrede meter ekstra, så vi runder min. 20 minutter og gerne mere. Vi vil ramme de der 20 minutters aktivitet, der er nok til at sætte så meget gang i forbrændingen, at det derefter er ok at sætte sig i sofaen.

Starter min morgen med yoga!
Daglig yoga rutine
Daglig yoga rutine

En anden god ting der er kommet ud af min self tracking er, at jeg har fået genindført mine yoga rutiner om morgenen. Jeg starter dagen med et par øvelser , som min fysioterapi Maj fra ADG Fysioterapi har lært mig, for at træne mine ømme nakke- og skuldermuskler. Derefter snupper jeg lige et par runder af solhilsnen, en tur i planken, en fisk, den døde myre og slutteligt bådøvelsen. De skøre navne giver mening for de af jer, der dyrker yoga selv 🙂

Og til slut lidt morgen meditation, hvor jeg bruger 10 minutter på at have fokus på vejrtrækningen. Nogen dage bruger jeg mere tid på vejrtræknings delen end på yoga’en. For jeg er efterhånden blevet god til at mærke efter i mig selv, hvornår jeg skal have mest fokus på at få lavet yoga øvelserne og hvornår jeg har mest brug for meditationen.

 
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.