fbpx

Edison vaser

Jeg modtog mine 2 nye Edison vaser med posten for et par uger siden. En Edison vase er en vase, der ligner/er lavet af en (lys) pære. Mine nye Edison vaser er en str. S = 14 cm i højden.

Mit nye indkøb
Mit nye indkøb

Skal du være fuldstændig politisk korrekt, så laver du selvfølgelig selv pære-vasen af en gammel lys pære. Det stadie er jeg så ikke lige kommet til endnu, må jeg blankt indrømme.

Så i stedet for at gå “all recycle in” valgte jeg den politiske ukorrekte og meget lidt CO2 venlige løsning og bestilte mine Edison vaser via Ebay. Og fik dem tilsendt fra lang pokker i vold. Jeg må sgu samle mælkekartoner til spejderne eller lave en anden god gerning en dag som kompensation 🙂 

Edison vase med ærterblomster
Edison vase med ærterblomster

Nå, men nu pynter vaserne altså hjemme i køkken alrummet her på havnen. Og jeg vil karakterisere Edison vasen som kærestevenlig forstået på den måde, at den ikke ligger op til de store buketter. Der kan nemlig kun være et par enkelte blomster i hver vase 🙂 Og indtil videre har jeg faktisk klaret mig med nogle af de vilde markblomster, der vokser omkring havneområdet. Så Mads er sluppet billigt indtil videre 🙂

Kan også købes i Danmark
Edison vasen med markblomster
Edison vasen med markblomster

Har du ikke mod på selv at lave din egen Edison vase, fandt jeg ud af, at du rent faktisk også kan købe en Edison Bulb vase i Danmark. Det gør du – via nettet selvfølgelig – ved at søge på ‘pære vase’.

Forkæl dig selv med mig-tid i december

lotusstilling-vejrtrækning

Kender du det? December buldrer derud af og du når knap at nyde det.

Har du lyst til at det i år skal være anderledes?

Og har du ca 10 minutter om dagen?

Så TILMELD dig min adventskalender og modtag hver af de 4 søndage en printbar pdf med yogaøvelser. Du får 5-6 yogaøvelser, som er lette at gå til.

Og du deltager samtidig i lodtrækningen om præmier bl.a. 1 sæt minipause kort med 50 guidede minipauser fra Naturligværen.

Ses vi på yogamåtten?

Ved at tilmelde dig min adventskalender tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.