Ambassadør for Galleri Nijenkamp

<reklame> Jeg har takket ja til at blive ambassadør for Galleri Nijenkamp. I forbindelse med samarbejdet som ambassadør har jeg modtaget den fine Sussi Trampedach plakat, som du kan se herunder.

Med ambassadør titlen følger også muligheden for at deltage i forskellige events og arrangementer.

Kriger af Sussi Trampedach

Kriger af Sussi Trampedach

“Kriger” er titlen på plakaten og det tænker jeg passer meget godt på mig. De, der kender mig, ved at jeg besidder en god portion nordjysk fightervilje, he he.

I min verden skal kunst sprede glæde, sætte tanker i gang og så vil jeg gerne kunne blive ved med “at se noget” i det kunst jeg har. 

Nu har jeg haft fornøjelsen af at kunne kigge på Sussi Trampedachs plakat et par dage. Og jeg ser nye detaljer hver dag og så er jeg vild med de der stålsatte krigerøjne.

Jeg synes egentlig også, at plakaten måske passer godt på bloggerlivet. Det der med at jeg ser noget af personen/krigeren i form af ansigtet, men ikke hele kroppen (der i dette her tilfælde er gemt bag brynjen). Som blogger viser jeg jo typisk også kun en del af mig selv frem.

Under alle omstændigheder glæder jeg mig til samarbejdet med både Galleri Niejnkamp og Sussi Trampedach. Og jeg håber, at det også vil give mig nogle nye vinkler på kunst, når jeg får mulighed for at komme lidt behind the scenes.

Kunstinteressen startede i det nordjyske

For en del år siden startede vi med at tage på kunst-ture i påskeferien hos den nordjyske del af familien Møller. I Nordjylland er der en del påskeudstillinger med primært lokale kunstnere og deres værker.

Det første år var det lidt “ja, ja så vi tager med for så går tiden da med det” agtigt. Men interessen for kunst blev grundlagt og hænger ved. Så meget at Mads og jeg nu rent faktisk selv tager afsted til udstillinger m.v..

Det kunst Mads og jeg har er noget vi kan knytte en historie til eller noget som minder os et eller andet. Og så er det ofte ting, som vi kan blive ved med at se nye ting i.

Fakta om Galleri Nijenkamp

Galleri Nijenkamp

Galleri Nijenkamp

Line Nijenkamp åbnede sit galleri første gang i 2013 og lukkede det igen i 2015, da hun gerne ville i gang med at studere. Men kunsten havde tilsyneladende et så godt greb i Line, at hun her i starten af 2018 genåbnede sit galleri.

Genåbningen er sket i samarbejde med Sussi Trampedach, som du kan læse mere om her.

Galleriet har åbent efter aftale og arrangerer forskellige pop up udstillinger. De holder til på adressen Kratholmvej 62 C, Odense S.

Du kan læse mere om Line og hendes galleri på hjemmesiden her.

Og så kan du selvfølgelig også følge Galleri Nijenkamp på både facebook og instagram. Bare søg på GalleriNijenkamp og du skal finde 🙂

Mig og min nye flotte plakat

Mig og min nye flotte plakat

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...