fbpx

Rød himmel over Odense havn

Rød himmel over Odense havn var hvad det endte med, men det startede med skarp sol. I tirsdags var der nemlig en udsædvanlig flot solnedgang her i byen og dermed også på havnen.

Vindstille og en meget flot rød himmel gav lige et par gode skud her fra havnekajen i Odense. Det at det var vindstille gjorde også, at bygninger m.v. reflekterede på smukkeste vis ned i vandet.

Rød himmel over Odense havn

Min favorit er billedet her til højre, hvor en del af Byens Ø spejler sig i ned i vandet. Alt sammen i et væld af smukke rødlige og lyserøde farver 😉 Du kan se nogle af mine øvrige solnedgangsbilleder her.

Billeder fra solnedgangen

Herunder kan du se mine billeder fra hele solnedgangen, der resulterede i den flotte røde himmel over Odense havn.

Det første billede er taget ved 16.30 tiden. Det tog jeg på vej hjem fra arbejde på Byens Bro ved 16.30 tiden. Her er der en meget skarp sol og det giver nogle flotte hvide striber på himlen. De øvrige billeder er taget hen over en halv times tid omkring kl. 20.30. De er taget dels fra den lille terrasse i vores lejlighed og dels nede fra selve havne promenaden og udover Byens Ø og mod Næsbyhovedskoven.

Få 4 nemme trin til at få ro i kroppen, når du føler dig stresset
Oplever du uro i kroppen? At dine tanker buldrer derud ad? Og at det er svært at finde ro?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min favoritøvelse til hvordan du kan skabe ro i kroppen.

 

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

1 Comment

  1. 02/04/2017 / 22:01

    Wow nogle smukke billeder.. Burde virkelig snart køre ud og se en solnedgang…

    Knus <3