fbpx

Rød himmel over Odense havn

Rød himmel over Odense havn var hvad det endte med, men det startede med skarp sol. I tirsdags var der nemlig en udsædvanlig flot solnedgang her i byen og dermed også på havnen.

Vindstille og en meget flot rød himmel gav lige et par gode skud her fra havnekajen i Odense. Det at det var vindstille gjorde også, at bygninger m.v. reflekterede på smukkeste vis ned i vandet.

Rød himmel over Odense havn

Min favorit er billedet her til højre, hvor en del af Byens Ø spejler sig i ned i vandet. Alt sammen i et væld af smukke rødlige og lyserøde farver 😉 Du kan se nogle af mine øvrige solnedgangsbilleder her.

Billeder fra solnedgangen

Herunder kan du se mine billeder fra hele solnedgangen, der resulterede i den flotte røde himmel over Odense havn.

Det første billede er taget ved 16.30 tiden. Det tog jeg på vej hjem fra arbejde på Byens Bro ved 16.30 tiden. Her er der en meget skarp sol og det giver nogle flotte hvide striber på himlen. De øvrige billeder er taget hen over en halv times tid omkring kl. 20.30. De er taget dels fra den lille terrasse i vores lejlighed og dels nede fra selve havne promenaden og udover Byens Ø og mod Næsbyhovedskoven.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

1 Comment

  1. 02/04/2017 / 22:01

    Wow nogle smukke billeder.. Burde virkelig snart køre ud og se en solnedgang…

    Knus <3