Gendyrkning af grøntsager

I søndags læste jeg en artikel på tv2.dk om gendyrkning af grøntsager. Den ide måtte jeg jo lige afprøve 😉 Så nu har jeg igangsat et par projekter med gendyrkning af grøntsager på vores terrasse.

Gendyrkning af grøntsager

Gendyrkning af grøntsager

Løg og porre rødderne kom i jorden i stedet for i skraldespanden!

Løg og porre rødderne kom i jorden i stedet for i skraldespanden!

I artiklen på tv2.dk blev det foreslået, at man skulle prøve med bl.a. løg og citron. Løg har vi altid i køleskabet, så nu har jeg snittet bunden af et løg og lagt det ned i en krukke med jord.

Da vi tilfældigvis også havde porrer i køleskabet, har jeg også forsøgt mig med at gendyrke en porre. Så nu må vi se hvordan disse 2 projekter forløber.

Og tror også jeg lige skal forsøge mig med at gendyrke et forårsløg på et tidspunkt. 

I den mere eksotiske ende af skalaen foreslog artiklen, at man skulle prøve at dyrke sit eget citron træ. Da jeg ikke lige havde en citron i huset, har jeg i stedet forsøgt mig med grapefrugt. Det har vi næsten altid i huset til vores grøntsags juicer, så der røg et par kerner fra en grapefrugt ned i en krukke. Så måske jeg kommer til at skrive citrus avler på visitkortet på et tidspunkt 😉

Vores lille tomatplante

Vores lille tomatplante

Vi snyder lidt med tomaterne

Vi hygger os med vores små planteprojekter og terrassen plejer at være fyldt med krydderurter og vores “forsøg”. Og min dejlige kæreste, Mads, lever også i år op til sin titel som tomatavler. Han har godt nok snydt lidt og har købt en lille tomatplante. Men de små grønne tomater kæmper nu med at få lidt kulør ude på vores terrasse. Og når det bliver lidt varmere får den lille nok selskab af endnu et par tomatplanter.

English recap:

My latest idea is the recultivate some of our vegetables; At the moment I’m trying to regrow an oinion and a leek on our terrace. Furthermore I try to grow a grapefruit tree by throwing af few grains in a pot with soil. Looking forward to seeing the results 😉

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

1 Response

  1. Uh.. spændende… glæder mig til at se mere..

    Knus Jeanette