fbpx

Gendyrkning af grøntsager

I søndags læste jeg en artikel på tv2.dk om gendyrkning af grøntsager. Den ide måtte jeg jo lige afprøve 😉 Så nu har jeg igangsat et par projekter med gendyrkning af grøntsager på vores terrasse.

Gendyrkning af grøntsager
Gendyrkning af grøntsager
Løg og porre rødderne kom i jorden i stedet for i skraldespanden!
Løg og porre rødderne kom i jorden i stedet for i skraldespanden!

I artiklen på tv2.dk blev det foreslået, at man skulle prøve med bl.a. løg og citron. Løg har vi altid i køleskabet, så nu har jeg snittet bunden af et løg og lagt det ned i en krukke med jord.

Da vi tilfældigvis også havde porrer i køleskabet, har jeg også forsøgt mig med at gendyrke en porre. Så nu må vi se hvordan disse 2 projekter forløber.

Og tror også jeg lige skal forsøge mig med at gendyrke et forårsløg på et tidspunkt. 

I den mere eksotiske ende af skalaen foreslog artiklen, at man skulle prøve at dyrke sit eget citron træ. Da jeg ikke lige havde en citron i huset, har jeg i stedet forsøgt mig med grapefrugt. Det har vi næsten altid i huset til vores grøntsags juicer, så der røg et par kerner fra en grapefrugt ned i en krukke. Så måske jeg kommer til at skrive citrus avler på visitkortet på et tidspunkt 😉

Vores lille tomatplante
Vores lille tomatplante
Vi snyder lidt med tomaterne

Vi hygger os med vores små planteprojekter og terrassen plejer at være fyldt med krydderurter og vores “forsøg”. Og min dejlige kæreste, Mads, lever også i år op til sin titel som tomatavler. Han har godt nok snydt lidt og har købt en lille tomatplante. Men de små grønne tomater kæmper nu med at få lidt kulør ude på vores terrasse. Og når det bliver lidt varmere får den lille nok selskab af endnu et par tomatplanter.

English recap:

My latest idea is the recultivate some of our vegetables; At the moment I’m trying to regrow an oinion and a leek on our terrace. Furthermore I try to grow a grapefruit tree by throwing af few grains in a pot with soil. Looking forward to seeing the results 😉

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

1 Comment

  1. 17/04/2017 / 10:44

    Uh.. spændende… glæder mig til at se mere..

    Knus Jeanette