fbpx

Rent mel i posen på Odense Teater

Odense Teater
Odense Teater

Rent mel i posen på Odense Teater var titlen på den forestilling som Mads og jeg tirsdag aften var inde og se – med bl.a. Thomas Mørk, Jeanne Boel og Lisbeth Gajhede.

Vi fik lidt over 2 timers gedigen underholdning, hvor der blev grinet mange gange undervejs. Komedien handler om en rød politiker, der har planer om at hoppe over til de blå. Der er bare lige det der med alle de bilag, som han hidtil har trukket fra. De skal nu udredes, inden pressen begynder at interessere sig alt for meget for disse. Og mon ikke der er en snert af sandhed i forestillingen! 

Rent mel i posen
Rent mel i posen

Det er svært at gengive alle de sjove samtaler og forviklinger, der er i forestillingen. Men underholdende det var den så absolut. Du kan læse mere om Rent mel i posen på Comedieteatret og vi kan i hvert fald afsløre så meget, at der er ingen – som i absolut ingen – af de medvirkende, der har rent mel i posen 😛 

Alle skuespillerne var gode, men specielt Lisbeth Gajhede (grøn trøje) som den lettiske au pair’en Ludmilla var helt suveræn. Vi var helt vilde med hende og hun mønstrede den mest fantastiske og charmerende accent. Så skulle Rent mel i posen tage på endnu en turne rundt i landet, så tag ind og se forestillingen og lad dig underholde.

Ender næsten altid godt

Selvom vi var trætte, da vi tog afsted og havde lovet hinanden, at vi gik i pausen, hvis det blev for træls, så blev tirsdag aften alligevel en aften. Den endte med at leve op til vores nytårsfortsæt her i 2016 om at slå autopiloten fra og få sjove og gode oplevelse ind på positiv kontoen. Og sådan er det egentlig tit. Selvom vi er mega trætte, når vi tager afsted, så ender det som regel med at vi får hældt på positiv kontoen.

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.