Pyntegræskar og rødlampepudsergræs

Er lige i gang med at efterårs-klargøre vores terrasse, så der også er lidt pænt at kigge på i de såkaldte mørke måneder. Jeg fandt nogle fine små pyntegræskar i Føtex den anden dag. Prisen var 30 kr. for 5 stk., så det var bare ned i kurven med dem.

Halloween nærmer sig jo, og jeg er hoppet lidt med på bølgen de sidste par år. Du kan i øvrigt læse mit indlæg om halloween fra sidste år her.

Græskar samlingen

Græskar samlingen

Jeg har endnu ikke givet mig i kast at skære ansigter i de store græskar. Her vinder komforten bare over kreativiteten må jeg ærligt indrømme. Jeg gider simpelthen ikke alt det der smatteri, så et græskarhoved i keramik er så meget mig 😉 Sammen med små pyntegræskar!

Det keramiske græskarhoved kan også genbruges år efter år og koster et stearinlys i ny og næ. Og det er altså meget hyggeligt med lidt lys på terrassen, når mørket falder på. Synes vi i hvert fald  her på havnekajen.

Nye planter

Fornylig investerede vi i en rødlampepudsergræs plante (på latin: Pennisetum-avera-Rubrum). Mystisk navn men en plante, der svejer ret flot i vinden, når det blæser. Overvejer lidt om jeg skal investere i endnu en. Så mon ikke der indenfor overskuelig fremtid kommer endnu en rødlampepudsergræs ude på vores terrasse!

Rødlampepudsergræs

Rødlampepudsergræs

 

You may also like...