fbpx

Julepynt fra vores yngste nevø

Vi har fået julepynt fra vores yngste nevø, Christoffer på 6 år. Han har lavet en fin snemand i perler til os. Og den står på vores spisebord sammen med vores kalenderlys og så nyder vi Christoffers perle snemand hver gang, når vi spiser aftensmad. 

Snemand i perler

Jeg tog et billede af snemanden den anden dag og sendte over til min søster. Så kan den unge mand nemlig se, at hans kunstneriske talenter påskønnes. Og det blev han selvfølgelig glad for. Vi synes faktisk det er meget sjovt, når vores nevøer og niecer begaver os med hjemmelavede ting. Vi var måske løbet mere sur i det, hvis vi selv havde børn og modtaget tonsvis af tegninger, umulige ler-figurer og hvad ved jeg. Men som moster/faster og onkel nyder vi at have besøg af de små søde, som du bla. kan læse her.

Vores niece Caroline på 12 år (Christoffers storesøster) er faktisk også meget kreativ. Hun har f.eks. syet en ugle og sofapuder til os. Forrige år syede hun et forklæde til sin onkel Mads, som han blev rigtig glad for. Så glad at han nu har bestilt et nyt 😛 mens det forklæde, jeg havde indkøbt i dyre domme og kæmpede med at få tilsendt rettidigt hænger på knagen. Og kun sjældent kommer i brug 😆 

Ikke de store jule nisser

Ellers er Mads og jeg ikke de store julenisser og heldigvis er vi ret enige om det. Jeg plejer at sige, at vores julepynt normalt står i køleskabet (læs: julebryg) 😛

Julebelysning på terrrassen

Men vi synes det er hyggeligt med lys på terrassen. Så vi har en blå lyskæde og en lysekæde formet som et “juletræ”. Vi er helt vilde med den varme blå farve og så gør det heller ikke noget, at vi måske provokerer den del af vores naboer i ejendommen, som er over 70 år, med den blå farve. Og udover at lyset på terrassen hygger, så er det også praktisk for os, fordi vi i vinterhalvåret bruger terrassen som ekstra køleskabsplads. 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.