fbpx

Pirates of the caribbean

Fredag d. 6. november stod den på endnu en kulturel oplevelse på programmet. Vi var nemlig med 2 rigtig gode venner var nede i Odense Koncerthus for at se og ikke mindst høre Pirates of the Caribbean.

Filmen “Pirates of the Caribbean” blev vist på et stort filmlærred, mens Odense Symfoniorkester spillede musikken undervejs. Og hold da op for en musikalsk oplevelse. Vi var meget imponerede over hvordan musikerne med ryggen til filmen hver eneste gang ramte plet, når de spillede.

Odense symfoniorkester
Odense Symfoniorkester

Optakt

Vi startede aftenen på Stenbroen med en gang lækker smørrebrød fra Den Gamle Kro og en lille en til halsen. Efter en times tid blev kursen blev mod Claus Bergs Gade og Koncerthuset.

Forestillingen

Når man går til koncerter med Odense Symfoniorkester, så er noget af det første man lærer, er at forestillingen starter præcis kl. 19.30. Ikke kl. 19.31. Så kl. 19.30 slog dirigenten tonen an til ca to en halv times underholdning, hvor filmen Pirates of the carribean med Johnny Depp, Kiera Knightly og Orlandao Bloom blev vist på storskærm, mens symfoniorkestret spillede til.

Jeg havde ikke sat mig ind i hvad filmene med Pirates of the caribbean handlede om, men gættede på en god gammeldags piratfilm. Blot for at bliver klogere i Odense koncerthus, hvor en – i mine øjne – ret moderne science fiction agtig film med ulækre sø-uhyrer gik i gang. Så jeg har helt sikkert set min første, sidste og eneste Pirates of the caribbean film 🙄 

Anyway, symfoniorkestret spillede smukt, som altid, så rent musikalsk var det en stor oplevelse at være til stede i Odense koncerthus. Men jeg er nok ikke at finde i koncerthuset, hvis de gentager pirat succes’en til næste år.

Morale

Altid sundt at udfordre sig selv og komme ud af komfortzonen – og nogle gange skal man så bare også erkende at så er det prøvet 😛 

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.