New girl on the blog!

Så er jeg new girl on the blog og er gået i gang med min egen hjemmeside. Efter et par aftner på FOF’s hjemmeside kursus med vores underviser Brian fra firmaet F10 og mine 4 med-kombatanter: Laila, Pernille, Palle og Bente er jeg klar til at forsøge mig.

Det har jeg aldrig prøvet før

Pippi: Det har jeg aldrig prøvet før

Hvor (web)rejsen tager mig hen er jeg stadig ikke helt sikker på, men det satser jeg på at finde ud af i løbet af de næste mange måneder; en hjemmeside, en blog eller også bliver jeg bare lidt klogere på søgeord og indhold. Men nu skal det i hvert fald prøves af.

Masser fra positivkontoen

Der bliver med garanti masser af indlæg med alle de sjove og skøre ting, som min kæreste, Mads, og jeg foretager os for at hælde på positiv kontoen i stedet for bare at sidde derhjemme og synes at hele livet det er træls. Og der bliver helt sikkert også en masse af billeder fra Odense havn. Jeg er helt vild med Odense havn og jeg er så heldig at bo her på havnen. Og deraf følger også inspirationen til navnet påmin hjemmeside.

Velkommen til theharbourgirl univers – new girl on the blog!

 

 

You may also like...