fbpx

New girl on the blog!

Så er jeg new girl on the blog og er gået i gang med min egen hjemmeside. Efter et par aftner på FOF’s hjemmeside kursus med vores underviser Brian fra firmaet F10 og mine 4 med-kombatanter: Laila, Pernille, Palle og Bente er jeg klar til at forsøge mig.

Det har jeg aldrig prøvet før
Pippi: Det har jeg aldrig prøvet før

Hvor (web)rejsen tager mig hen er jeg stadig ikke helt sikker på, men det satser jeg på at finde ud af i løbet af de næste mange måneder; en hjemmeside, en blog eller også bliver jeg bare lidt klogere på søgeord og indhold. Men nu skal det i hvert fald prøves af.

Masser fra positivkontoen

Der bliver med garanti masser af indlæg med alle de sjove og skøre ting, som min kæreste, Mads, og jeg foretager os for at hælde på positiv kontoen i stedet for bare at sidde derhjemme og synes at hele livet det er træls. Og der bliver helt sikkert også en masse af billeder fra Odense havn. Jeg er helt vild med Odense havn og jeg er så heldig at bo her på havnen. Og deraf følger også inspirationen til navnet påmin hjemmeside.

Velkommen til theharbourgirl univers – new girl on the blog!

 

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.