fbpx

New girl on the blog!

Så er jeg new girl on the blog og er gået i gang med min egen hjemmeside. Efter et par aftner på FOF’s hjemmeside kursus med vores underviser Brian fra firmaet F10 og mine 4 med-kombatanter: Laila, Pernille, Palle og Bente er jeg klar til at forsøge mig.

Det har jeg aldrig prøvet før
Pippi: Det har jeg aldrig prøvet før

Hvor (web)rejsen tager mig hen er jeg stadig ikke helt sikker på, men det satser jeg på at finde ud af i løbet af de næste mange måneder; en hjemmeside, en blog eller også bliver jeg bare lidt klogere på søgeord og indhold. Men nu skal det i hvert fald prøves af.

Masser fra positivkontoen

Der bliver med garanti masser af indlæg med alle de sjove og skøre ting, som min kæreste, Mads, og jeg foretager os for at hælde på positiv kontoen i stedet for bare at sidde derhjemme og synes at hele livet det er træls. Og der bliver helt sikkert også en masse af billeder fra Odense havn. Jeg er helt vild med Odense havn og jeg er så heldig at bo her på havnen. Og deraf følger også inspirationen til navnet påmin hjemmeside.

Velkommen til theharbourgirl univers – new girl on the blog!

 

 

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.