New girl on the blog!

Så er jeg new girl on the blog og er gået i gang med min egen hjemmeside. Efter et par aftner på FOF’s hjemmeside kursus med vores underviser Brian fra firmaet F10 og mine 4 med-kombatanter: Laila, Pernille, Palle og Bente er jeg klar til at forsøge mig.

Det har jeg aldrig prøvet før

Pippi: Det har jeg aldrig prøvet før

Hvor (web)rejsen tager mig hen er jeg stadig ikke helt sikker på, men det satser jeg på at finde ud af i løbet af de næste mange måneder; en hjemmeside, en blog eller også bliver jeg bare lidt klogere på søgeord og indhold. Men nu skal det i hvert fald prøves af.

Masser fra positivkontoen

Der bliver med garanti masser af indlæg med alle de sjove og skøre ting, som min kæreste, Mads, og jeg foretager os for at hælde på positiv kontoen i stedet for bare at sidde derhjemme og synes at hele livet det er træls. Og der bliver helt sikkert også en masse af billeder fra Odense havn. Jeg er helt vild med Odense havn og jeg er så heldig at bo her på havnen. Og deraf følger også inspirationen til navnet påmin hjemmeside.

Velkommen til theharbourgirl univers – new girl on the blog!

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 17 idéer til en kærestedate

Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...