fbpx

Oktober planer

Så ramte kalenderen årets 10. måned: oktober plus et par dage. Og det giver mig anledning til at summe lidt over hvad jeg gerne vil her i oktober måned:

Jeg vil gerne

–en tur eller to i biffen. Vi er medlem af Biografklub Danmark i år og det får os forhåbentlig lidt tilbage på sporet igen med at gå lidt oftere i biffen. Vi har set “Lykke-Per” og “The Wife” og her i oktober står “Ditte & Louise” på ønskesedlen. Nu skal det være!

Vild med Halloween
Vild med Halloween

–halloweene; kan man sige det? “Halloweene” Måske, men jeg synes i hvert fald, at det er ret hyggeligt med de orange græskar og lys i mørket. Så der bliver nok kørt et mindre halloween tema shows agtig ting på terrassen i år tænker jeg. 

-finde en kontorstol til vores nye kontorhjørne. Du kan se vores nye kontorhjørne her
 
–glæde mig til at se “drengene& pigerne” d. 12. oktober. Vi er en flok på 10 venner, der har holdt sammen i ret mange år. Ind i mellem kniber det med at finde tid til at samle hele banden.
 
Men nu er datoen sat og Mads og jeg glæder os helt vildt! Og selvom kan gå lidt tid mellem vi ser hinanden, ja så starter vi bare der hvor vi slap sidste gang 🙂
 
–samle kastanjer. Jeg har en eller anden skør mani med at samle masser af kastanjer i oktober. Ikke fordi jeg bruger dem til så meget, men alligevel samler jeg.
 
Don’t ask me why, men jeg tror kastanjer for mig symboliserer, at nu starter efteråret så’en rigtig.
 
Og jeg har altid nogle kastanjer liggende i min cykelkurv. Så er min cykel altså også let at spotte, når den holder der i en cykelrække 🙂 

 

Fokus på sundhed:

Jeg vil gerne
 
–læse “Helbred dit liv” af Louise L. Hay for at få et indblik i hvordan jeg måske kan ændre nogle irriterende tankemønstre. Det er min kranio sakral terapeut, der har foreslået mig bogen
 
–lave yoga øvelser hver morgen. Det gi’r bare en god og rolig start på dagen og banker lige gang i blodomløbet.
 
–fortsætte med min løbetræning – hverken tider eller distancer er voldsomt prangende endnu, men hjemme hos mig, slår alt som tidligere sagt sofaen. Og det trods alt går fremad og knæet holder 🙂
 
–lave gryderetter med masser af grøntsager. Mads og jeg har lavet en aftale om at, hvis vi ikke har planer om lørdagen, så skal vi gå og hygge os med at lave en gryderet lørdag eftermiddag over et glas rødvin. Og gryderetter er en snedig måde at liste masser af grøntsager ind i menuen på 🙂
 
Jeg fandt en spændende opskrift på en vingergryde hos de 2 aalborgensiske søstre A og K, der blogger på Venterdupåvin. Du  kan se opskriften her
 

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 13/10/2018 / 01:07

  Lyder som om du har en skøn Oktober i vente. 😀
  De her indlæg er altså bare mega hyggeligt, sådan nogle burde man lave lidt oftere??

  Rigtig god weekend.. Knus <3

  • Louise
   Forfatter
   13/10/2018 / 09:36

   Ja, jeg synes faktisk det er fint og sjovt lige at gøre sig et par overvejelser over hvad jeg gerne vil have fokus på?
   God weekend??‍♀️

 2. 05/10/2018 / 13:46

  Ih, hvor er vi glade for at kunne inspirere – håber du også er fan 😀

  – A

  • Louise
   Forfatter
   06/10/2018 / 18:50

   Jeg glæder mig til at smage vintergryden; det bli’r nok først i næste weekend ?