fbpx

Travl fredag inden vores ferie truer

Sommerferieklokkerne ringede i går og vores sommerferie starter fra og med i dag. Og det er en lidt travl fredag inden vores ferie så’en rigtig “truer”. Vi sætter nemlig kursen sydover lørdag morgen. Men har lige arrangeret os med at gulvet i vores køkken/alrum skal afhøvles og lakeres, mens vi er væk.

Vi gør klar til gulvsliberen
Vi gør klar til gulvsliberen

Det kræver lidt forarbejde at gøre klar til gulvsliberen. Så de sidste par weekender har vi været i gang med at sortere og rydde ud i en del ting og pakke ned. Og i dag fredag har vi haft turbo på. Så jeg får ikke god bedring kort fra forbrændingen lige foreløbig, ha ha!

Fredag morgen startede nemlig med at flyttefolkene dukkede op kl. 7.50. Et par vakse og behagelig fyre, Dennis og Michael, fra Adam Flytning & Opbevaring.

Det tog dem ikke meget mere end en god halv times tid at tømme vores køkken/alrum for de store møbler: spisebord og stole, sofa, sofabord og tv-bord og nogle flyttekasser. Godt hjulpet af vores elevator. Resten har vi mokket ind i vores ekstra værelse, som nu er total ufremkommeligt!

Så har vi også nogle få møbler, når vi kommer hjem fra ferien. Vi kommer hjem i næste weekend og får først møblerne leveret næste mandag morgen. Men vi glæder os til at se hvor flot Rene fra De 2 Gulvslibere i Skibhus får gjort vores gulv.

Og så snupper vi et par dage som en form for campister i vores eget hjem. Men det bli’r sgu meget sjovt og så er der jo basis for at gå ud at spise! 

Vi har gjort det let for vores blomstervandere og har samlet de indendørs blomster i brusenichen
Vi har gjort det let for vores blomstervandere og har samlet de indendørs blomster i brusenichen

 

Den “rigtige” sommerferie starter i Hamburg

Lørdag morgen kører vi til Hamburg og overnatter til søndag. Vi har faktisk gode erfaringer med at lade ferien starte med en overnatning i Hamburg. Så får vi lige hovedet sat i feriemood og så kan jeg jo også lige støtte det tyske handelsliv med en lille skærv eller 2 🙂

Fra Hamburg kører vi til Strasbourg; det bruger vi nok en pæn del af søndagen på, selvom vi “flyver lavt”…. Vi har bevidst ikke lagt nogen planer om hvad vi skal; andet end vi har bestilt hotel. Så ta’r vi det som det kommer, når vi kommer frem. Men måske et besøg på en vingård eller en sejltur på Rhinen. Vi får se. Det afhænger både af vejr og energiniveau.

Efter Strasbourg har vi planlagt at besøge Luxembourg; altså byen. Og i går fik jeg lige anbefalet at besøge byen Colmar af en kollega. Det skulle være en meget autentisk fransk by, eftersom den ikke blev bombet under 2. verdenskrig. Så Mads og jeg har snakket om at besøge Colmar på vej mod Luxembourg.

Vi glæder os i hvert fald til at besøge både Hamburg og ikke mindst Alsace området og få en masse gode oplevelser. God weekend!

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

 

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.